Η εμπλοκή του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου σε θανατηφόρο τροχαίο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η εμπλοκή του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου σε θανατηφόρο τροχαίο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03). Η πρώτη δήλωση του τραγουδιστή και όλες οι λεπτομέρειες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η δυσάρεστη είδηση που αναφέρει πως ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) στην περιοχή των Αχαρνών.

Ο νεαρός καλλιτέχνης που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο J2US νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ενώ ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι η απώλεια του 19χρονου συνοδηγού και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του 20χρονου οδηγού, o οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Δεν έχασε το χαμόγελό της η Βανδή στο J2Us: Οι ευχές για τον Μπισμπίκη και το λουκ στο J2Us

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο τραγουδιστής

Ο 24χρονος που είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο talent show, «Rising Star», οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν άγνωστο όχημα παραβίασε STOP με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 20χρονος και ένας 19χρονος που πήγαιναν στη δουλειά τους.

https://www.instagram.com/p/C1zlfl9Isz8/

Βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον αέρα του ALPHA δείχνει το τρίτο σκουρόχρωμο όχημα, να παραβιάζει τη σήμανση και ουσιαστικά να εμποδίζει την πορεία του τραγουδιστή. Δυστυχώς ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ των δύο νεαρών.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες, ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δεν τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς, αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε και τώρα το ψάχνουμε», ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη στον ALPHA.

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

Από πλευράς του ο τραγουδιστής, o οποίος παραμένει σε σοκ, τονίζει πως δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος δηλώνοντας στον ALPHA: «Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Τώρα…απλά… δεν. Τώρα αυτή την στιγμή που με παίρνετε λίγο δύσκολα».

Ο 24χρονος ζητά να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα και ουσιαστικά προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο.

5 celebrities που ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα

  • Παντελής Παντελίδης

Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 ένας από τους πιο αυθεντικούς και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας το πανελλήνιο σε βαθύ πένθος. Ήταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία που ανέφερε ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, αρχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως το παιδί του λαού δεν είναι πια κοντά μας. Ήταν μόλις 33 ετών και στο απόγειο της καριέρας του.

Έπειτα από μια νυχτερινή έξοδο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο τραγουδιστής μαζί με δύο φίλες του, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου επιβιβάστηκε στο πολυτελές μαύρο τζιπ με σκοπό να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους και αργότερα ο ίδιος στο δικό του.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, με το όχημα να καρφώνεται στις προστατευτικές μπάρες και τον τραγουδιστή να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

  • Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Τον Οκτωβρίου του 2022 η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή. Το νεαρό μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 συνελήφθη και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφέθηκε ελεύθερη.

Δύο μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ του μοντέλου βρέθηκε θετικό. Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αιθυλική αλκοόλη στον οργανισμό της ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετούς μήνες μετά το δυστύχημα ωστόσο στις αρχές του 2023 πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

  • Κατερίνα Τοπάζη

Τον Αύγουστο του 2009 η τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 81χρονη γυναίκα.

«Σας ορκίζομαι, δεν φταίω για τίποτα. Δεν έτρεχα με ταχύτητα περισσότερη από τριάντα χιλιόμετρα. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάθηκε έτσι μια ανθρώπινη ζωή. Έκανα τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Στη θέση μου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας, αλλά η μοίρα επέλεξε να είμαι εγώ», έλεγε τότε κλαίγοντας η Κατερίνα Τοπάζη.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 1996 η ίδια επέζησε από ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και του τότε συντρόφου της, Χρήστου Δάντη.

  • Άννα Πολλάτου

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε στις 17 Μαΐου 2014 η ολυμπιονίκης της ρυθμικής, Άννα Πολλάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

  • Mad Clip

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο ράπερ επέστρεφε από γάμο συνεργάτιδάς του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Ο 34χρονος σκοτώθηκε ακαριαία και η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε περίπου δύο ώρες. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Πηγή κεντρικής: giannis_xanthopoulos_official