Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε πολύ και μια photo απέδειξε πως είναι μελλοντική fashionista

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε πολύ και μια photo απέδειξε πως είναι μελλοντική fashionista

Η Ιωάννα Μαλέσκου επισκέφθηκε το κομμωτήριο και ανανέωσε το hair look της. Η νέα φωτογραφία της κόρης της και τα ωραιότερα στιγμιότυπα μαμάς-κόρης.

Μια πολύ όμορφη, χαλαρή και παραγωγική περίοδο διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα, μέχρι να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει καθημερινή Instagram-ική παρουσία και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις και τις βόλτες με την κορούλα της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η γιορτινή πόζα με την κόρη της και η λεπτομέρεια από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο hair look

Πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της, Σταύρου Λιάρου, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα τα τελευταία χρόνια για τα μαλλιά της. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο hair expert έκανε ένα μικρό φρεσκάρισμα στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της παρουσιάστριας.

Μετά τη γέννηση της κόρης της η 35χρονη επέστρεψε στην ξανθιά, πλατινέ απόχρωση με την οποία την έχουμε συνηθίσει και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο χρώμα της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Screenshot-2024-03-14-095747.png

Ανανεωμένη και εμφανώς χαρούμενη με τη νέα της εικόνα, η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φακό και έθεσε ένα poll στους followers της, ρωτώντας αν τους αρέσει το καινούριο της look.

Screenshot-2024-03-14-095752.png

H κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε πολύ

Η 35χρονη δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της 10 μηνών κόρης της και έγραψε με χιούμορ: «Όσο εγώ φτιάχνω μαλλί η κόρη μου ξεφυλλίζει Vogue»

Screenshot-2024-03-14-095758.png

Πριν από μερικές ώρες το Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψαν πως η Ιωάννα Μαλέσκου επιλέχθηκε παρουσιάστρια του φετινού καρναβαλιού του Δήμου Αθηναίων μαζί με τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Την ερχόμενη Κυριακή (17/03) η παρουσιάστρια θα βρεθεί στην Πλάκα όπου χιλιάδες καρναβαλιστές θα δώσουν το παρών για να γιορτάσουν στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η βάπτιση της κόρης της

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου για την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την βάπτιση της κόρης της.

Για το τηλεοπτικό της comeback η 34χρονη ανέφερε: «Ασφαλώς και μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο και θέλω πάρα πολύ, με την πρώτη σωστή συνθήκη, να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω συνολικά διαφορετικά τα πράγματα πλέον, ακόμα και αν αυτό αφορά σε τηλεοπτική ζώνη. Δε λέω όχι σε κάτι. Δεν είμαι κάθετα αρνητική όπως ήμουν κάποτε. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω».

https://www.instagram.com/p/C4C9p0AIRMO/

Όσον αφορά τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της, καρπό του έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε:

«Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι…».

https://www.instagram.com/p/C1jtYaVoEAJ/

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά και της εκπομπής «Μαμά-δες» ήταν πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την επιθυμία της να ξαναγίνει μαμά.

«Η κόρη μου είναι εννέα μηνών. Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια, παρότι γεωγραφικά δεν είμαστε κοντά. Είμαστε τρία αδέλφια. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ονειρεύομαι να έχω μια οικογένεια δεμένη. Δεν θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά αλλά θα ήθελα η κόρη μου να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε τυχαία. Όλο χτίστηκε μέρα με την μέρα, ήρθε και προέκυψε. Από φίλη μας έγινε η γνωριμία. Δεν ήμουν σε μια φάση συναισθηματικής διαθεσιμότητας, δεν έψαχνα τον έρωτα. Όσα έρχονται τα αγκαλιάζω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: imaleskou