Η Taylor Swift και ο Travis Kelce κάνουν ένα break από όλους και όλα στις Μπαχάμες

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift και ο Travis Kelce κάνουν ένα break από όλους και όλα στις Μπαχάμες

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce έφτασαν στις Μπαχάμες νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα και εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι.

Σε τρυφερές στιγμές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Page Six την Taylor Swift και τον σύντροφό της Travis Kelce. Η τραγουδίστρια και ο αθλητής αντάλλασσαν φιλιά ενώ βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα στις Μπαχάμες την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Το ζευγάρι, απολάμβανε τις διακοπές του, φαινόταν χαρούμενο και ξέγνοιαστο καθώς κολυμπούσε μέσα στον ωκεανό, ενώ αντάλλασσε φιλιά και αγκαλιαζόταν τρυφερά.

Ο Travis Kelce ξέρει γιατί θαυμαστές της Taylor Swift έχουν εμμονή με τη σχέση τους

https://www.instagram.com/p/C48Q6Bwxrk0/

Η Taylor στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κρατά στο χέρι της ένα ρόφημα, ενώ φορά ένα κίτρινο μπικίνι 237 δολαρίων (Montce) και μαύρα γυαλιά.

Ο Kelce από την πλευρά του φορά ένα γαλάζιο μαγιό με μπλε λεπτομέρειες.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η Taylor και ο Travis βρίσκονται ξαπλωμένοι στην άμμο και κάνουν ηλιοθεραπεία.

Η Swift και ο Kelce έφτασαν στις Μπαχάμες νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα και εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι σε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο λογαριασμός DeuxMoi στο Instagram.

Κατά την παραμονή τους στην χώρα της Καραϊβικής, τους δύο σταρ φιλοξένησε το πολυτελές Rosalita House στο Harbour Island, όπου είχε διαμείνει και η Kylie Jenner το 2020. Διανυκτέρευση στη lux κατοικία φαίνεται να κοστίζει 15.000 δολάρια, σύμφωνα με το Page Six.

https://www.instagram.com/p/C48jNNTxl61/

Ένα break που αξίζει στην Taylor

Αυτή την περίοδο η Taylor Swift κάνει ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις του Eras Tour, την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία θα την φέρει τον Μάιο στην Ευρώπη. Μπορεί το 33χρονο pop icon να μην έρθει στην Ελλάδα, αλλά, θα βρεθεί σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, η Σουηδία αλλά και Ολλανδία.

Ξεκινώντας από το Παρίσι και καταλήγοντας στο Λονδίνο η Taylor Swift υπόσχεται μία μαγευτική εμπειρία σε όσους έχουν καταφέρει να βρουν ένα πολυπόθητο εισιτήριο από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Λίγο νωρίτερα, η καλλιτέχνις θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «The Tortured Poets Department». Το περιμένουμε στις 19 Απριλίου μέσω της Republic Records.

https://www.instagram.com/p/C3sF3Z-O1Q4/