H Τάτι και ο Ναντίτο από τη Μαρία της Γειτονιάς μετά από 29 χρόνια έπαιξαν ξανά μαζί σε ταινία

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Τάτι και ο Ναντίτο από τη Μαρία της Γειτονιάς μετά από 29 χρόνια έπαιξαν ξανά μαζί σε ταινία

H Tάτι ή Μαρία Χοακίνα ή όπως λέγεται στην πραγματικότητα Ludwika Paleta Paciorek στα 45 της παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Ποιος millenial μπορεί να ξεχάσει τις μεξικάνικες τηλενουβέλες που «άνθισαν» την εποχή των 90's; Κανείς θα τολμήσω να πω κι εγώ. Ειδικά σειρές όπως η Μαρία της Γειτονιάς ή το Καρουζέλ έχουν μείνει για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όσως τις παρακολούθησαν.

Μαρία της Γειτονιάς: 28 χρόνια μετά η «Σοράγια» έχει μακριά ξανθά μαλλιά & είναι το ίδιο εντυπωσιακή

Γι' αυτό, όταν τυχαία είδα το τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστούν η Ludwika Paleta Paciorek και ο Osvaldo Juan Benavides δεν μπόρεσα να μην ενθουσιαστώ, αφού πρόκειται για την τηλεοπτική Τίτα και τον τηλεοπτικό Ναντίτο (Μαρία της Γειτονιάς). Οι δύο ηθοποιοί σχεδόν 30 χρόνια μετά την τότε συνεργασία τους ξαναβρέθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας Νoche Bodas, η οποία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες κινηματογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο.

https://www.instagram.com/reel/C0UJcEiu_49/

Η 45χρονη Ludwika Paleta Paciorek και η (ολόιδια) αδερφή της

H επανένωση των Rebelde Way έγινε viral στο TikTok και τα παιδιά των 90's θυμήθηκαν την εφηβεία τους

Η Πολωνο-Μεξικανή ηθοποιός που γνωρίσαμε αρχικά ως Μαρία Χοακίνα στο Καρουζέλ και στη συνέχεια ως Τάτι στη Μαρία της Γειτονιάς σήμερα είναι 45 χρονών και όπως θα δεις παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, λες και δεν έχει περάσει μέρα από τότε που την απολαμβάναμε στις συγκεκριμένες σειρές.

https://www.instagram.com/p/C4OXgBJR5Pz/

Η ίδια όπως κατάλαβες, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υποκριτική, παίζοντας σε διάφορες ταινίες και σειρές όλα αυτά τα χρόνια, παίνοντας μάλιστα και βραβεία για κάποιους από τους ρόλους της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή έχει αποκτήσει 3 παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Μεξικανό ηθοποιό Plutarco Haza και δυο δίδυμα παιδιά - 1 αγόρι κι ένα κορίτσι - από τον γάμο της με τον Emiliano Salinas.

Παράλληλα, η τηλεοπτική Μαρία Χοακίνα αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως είναι σχεδόν ίδια με την αδερφή της, Dominika, χωρίς ωστόσο να είναι δίδυμες. H Dominika είναι κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη από την Ludwika αλλά είναι επίσης ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CyviPhlO2qW/

O 44χρονος Osvaldo Juan Benavides

Ο Μεξικανός ηθοποιός που ως Ναντίτο στη Μαρία της Γειτονιάς ήρθε αντιμέτωπος για χάρη της Αλίσια με την κακιά Σοράγια, η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζει τόσο με το αγόρι που γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στα τέλη της δεκαετίας του '90. Κι αυτό γιατί όπως θα δεις ο ίδιος πλέον έχει γένια και λίγο πιο γκρίζα μαλλιά.

Παρ' όλα αυτά παραμένει πολύ γοητευτικός και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια και ο ίδιος να συμμετέχει σε σειρές και ταινίες μεξικάνικης παραγωγής.