Η Ρούλα Ρέβη λέει πως όλες οι μάχες κερδίζονται αρκεί να έχεις το θάρρος να «σηκωθείς» μόνος σου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ρούλα Ρέβη λέει πως όλες οι μάχες κερδίζονται αρκεί να έχεις το θάρρος να «σηκωθείς» μόνος σου

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τη ζωή της, τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα κι αν είναι «βασίλισσα» ή «πιόνι».

Βλέποντας κανείς τις κοινές φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα στα social media μπορεί κανείς να πιστέψει, αν δεν γνωρίζει την ιστορία τους και πως έχουν αποκτήσει δυο δίδυμα παιδιά (την Ειρήνη και τον Μιχαήλ Άγγελο) μαζί, πως βρίσκονται στον πρώτο καιρό της σχέσης τους, στα «μέλια» που έλεγαν και οι παλιοί. Κι όμως το ζευγάρι μετράει 17 χρόνια κοινής πορείας.

Το «μυστικό» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Η γνωστή φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένη στο podcast των The Speakers και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια εκείνη και ο Αποστόλης Τότσικας να είναι τόσο αγαπημένοι, τόσο ερωτευμένοι.

«Δε νιώθω σύζυγος καθόλου. Ούτε είμαι η κλασική σύζυγός. Νιώθω φίλη με τον Απόστολο. Ούτε σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος. Με τον φίλο σου είσαι συνοδοιπόρος, μου αρέσει η λέξη συνοδοιπόρος. Το σύντροφος, εντάξει… Αν θέλουμε συντροφιά μπορούμε να πάρουμε μια γάτα» είπε αρχικά η Ρούλα Ρέβη για τη σχέση της με τον ηθοποιό, για να εξηγήσει στη συνέχεια πως το «μυστικό» τους κρύβεται στο γεγονός πως έχουν κατακτήσει να έχουν απόλυτη οικειότητα μεταξύ τους, κάτι που δεν κατακτάται πάντα από ένα ζευγάρι.

Τον άντρα μου τον νιώθω πραγματικά φίλο μου, πολύ στενό μου. Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο και αποδοχή, είναι το καλύτερο. Αν δεν σκέφτεσαι "τι θα πει τώρα, πως θα του πω αυτό". Αν μπουν αυτά, έχει τελειώσει, δεν είναι το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/C4BBuJ5oBfr/

Εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ για το πως θα πω κάτι στον Αποστόλη, κι ας είναι το πιο χοντρό πράγμα της Γης. Δεν μου δημιουργεί στρες το πως θα ανακοινώσω κάτι στον Αποστόλη - που του έχω πει τα χειρότερα. Ούτε μου δημιουργεί στρες να μαλώσω μαζί του. Είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου, που δεν τίθεται μετά θέμα, θα φύγω- θα φύγεις» είπε ολοκληρώνοντας η Ρούλα Ρέβη.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε υπάρχουν φορές που μπορεί οι δυο τους να μη μιλήσουν για μέρες, θέλοντας να πάρουν μια απόσταση, λίγο προσωπικό χρόνο. Κι αυτό επίσης, είναι ένα κλειδί στη σχέση τους, αφού μέσα στα τόσα χρόνια κοινής πορείας είναι λογικό κάποιες στιγμές να θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο. Κι αυτό είναι «ανακούφιση», όπως είπε η Ρούλα Ρέβη, το να καταλαβαίνει δηλαδή αυτή την ανάγκη σου ο σύντροφός σου και αντίστοιχα εσύ τη δική του.

Το επάγγελμα της φωτογράφου και αυτό που συμβουλεύει τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη στο συγκεκριμένο podcast αναφέρθηκε και στο πώς αποφάσισε να γίνει φωτογράφος. Η ίδια είπε πως μπορεί να μην το είχε σκεφτεί από μικρή, ωστόσο γνωρίζοντας αυτό τον χώρο κατάλαβε πως αυτό ήταν για το οποίο ήταν προορισμένη από μικρή. Μάλιστα, κάποιες από τις συνήθειές τις (να παρατηρεί πρόσωπα για παράδειγμα) ή από το πώς ήταν σαν μαθήτρια κάπως «κούμπωσαν» με το επάγγελμα που τελικά επέλεξε.

Και αυτό προσπαθεί να μάθει και στα παιδιά της, πως αν βλέπουν πως σε κάτι έχουν κλίση, κάτι τους αρέσει πολύ, περνάνε ευχάριστα κάνοντάς το ίσως δεν είναι τόσο τυχαίο.

https://www.instagram.com/p/C3FdjBkIjYY/

Κλείνοντας πάντως η Ρούλα Ρέβη θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσω της συμμετοχής της σε αυτό το podcast. Όπως είπε «όλες οι μάχες κερδίζονται» και μάλιστα η ίδια έχει κερδίσει πάρα πολλές. Και δεν είναι κακό να πεις πως είσαι «χάλια» κάποια στιγμή στη ζωή σου, αφού αυτό θα σε λυτρώσει τελικά. Όπως επίσης, ότι κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε «σηκώσει» όταν νιώθεις πεσμένος, παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός.