Η σύγκρουση Γιωργίκη και Γρηγόρη στο Προξενιό της Ιουλίας μετά την αποκάλυψη για τη μικρή Ευγενία

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύγκρουση Γιωργίκη και Γρηγόρη στο Προξενιό της Ιουλίας μετά την αποκάλυψη για τη μικρή Ευγενία

Ξανά ζευγάρι ο Γρηγόρης με την Ιουλία. Μέχρι στιγμής ο Γιωργίκης Προβιός δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη γυναίκα του στο Προξενιό της Ιουλίας. Σύντομα όμως θα μάθει το παρελθόν της.

Ενώ φαίνεται πως οδηγούμαστε σε ένα μεγάλο δράμα στο Προξενιό της Ιουλίας, δεν μπορούμε ακόμη να φανταστούμε το πώς θα είναι αυτή η διαδρομή και ποιο θέμα θα πυροδοτήσει τη μεγάλη έκρηξη. Προς το παρόν μας απασχολούν οι αποκαλύψεις για τη μητέρα του Χρήστου και ο ίδιος ο Χρήστος. Μετά τη γέννηση της κόρης του Γιωργίκη, εκείνος, η Ιουλία και ο Γρηγόρης μπαίνουν στο στόχαστρο. Και εδώ θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις και συγκρούσεις.

Η πρώτη επαφή θα είναι καθοριστική μεταξύ Μελέτη Ηλία και Δημήτρη Σέρφα

Οι δύο ηθοποιοί αν θυμάσαι, πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ με τον Ηλία στον ρόλο του πατέρα και του Σέρφα στον ρόλο του μικρότερου γιου του. Στο Προξενιό της Ιουλίας κλήθηκαν να είναι αντίζηλοι.

Θα είναι θλιβερό το τέλος του Χρήστου στο Προξενιό της Ιουλίας; Ο νέος γρίφος για τη μοιραία νύχτα

Δεν είναι τόσο απλή η μετάβαση προς τη σύγκρουσή τους, αλλά θα είναι καθοριστική για αυτό η πρώτη τους συνάντηση. Έχει πια γεννηθεί η κόρη της Ιουλίας και του Γιωργίκη, η μικρή Ευγενία (το όνομα της πρώτης συζύγου του Γιωργίκη και μητέρας του Χρήστου) και είναι πλέον αναμενόμενο πως η Φιλιώ ως κουμπάρα του θα είναι και νονά της μικρής.

https://www.instagram.com/p/C4a07KMIMPs/

Έχει όμως ήδη κάνει τον γάμο της με τον Γρηγόρη και πλέον επισκέπτονται το σπιτικό του Γιωργίκη για να κανονίσουν τη δεύτερη κουμπαριά τους. Πλέον ο Προβιός ξέρει πως δεν έχει πρόβλημα η γυναίκα του να γνωρίσει από κοντά τον γιο του δολοφόνου του πατέρα της. Όμως αυτό το δείπνο θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του έρωτα Ιουλίας και Γρηγόρη.

Όπως καταλαβαίνεις θα είναι αναπόφευκτο γεγονός. Εκείνη την περίοδο η Ιουλία θα βιώνει τη ζήλια και τον βάναυσο χαρακτήρα του συζύγου της ο οποίος συστηματικά θα την κακοποιεί και θα έχει συνάψει κρυφή σχέση με τη Δέσπω. Από την άλλη πλευρά ο Χρήστος θα έχει επιστρέψει στο σπίτι, αλλά δεν λείπουν οι εντάσεις με τη Χάδω. Έχει γίνει μία αβάσταχτη φυλακή για εκείνη στο σπίτι αυτό.

Η Ιουλία θα αναγκαστεί να ζητήσει λύτρωση από τον Γρηγόρη. Και σε μία ανύποπτη στιγμή θα του αποκαλύψει πως η κόρη της είναι δική του. Αυτό όμως θα αποκαλυφθεί και στον Γιωργίκη πολύ αργότερα. Είναι οι δύο τελευταίες ημέρες πριν το μεγάλο φονικό. Τότε που θα γίνει ανοιχτά η μεγάλη σύγκρουση των δύο αντρών.

Παρατηρητής σε αυτά τα περιστατικά θα είναι ο πατέρας Επιφάνειος. Αλλά όπως ήδη έχουμε καταλάβει ούτε εκείνος είναι ο δολοφόνος του Γιωργίκη, αλλά ούτε και ο Γρηγόρης τελικά παρά την αποκάλυψη της αλήθειας.