Μία άδικη δολοφονία στους Παγιδευμένους ενώνει ξανά τον Δημήτρη και την Άννα

Μία άδικη δολοφονία στους Παγιδευμένους ενώνει ξανά τον Δημήτρη και την Άννα

Φινάλε χωρίς τρίτη σεζόν. Η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 βάζει ξανά σε συναισθηματικές περιπέτειες τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Παγιδευμένοι με όλη τη σημασία της λέξης. 

Ο Στέφανος Κυριακίδης θα παίξει έναν καταλυτικό ρόλο στις επόμενες εξελίξεις των Παγιδευμένων. Γιατί η τηλεοπτική παρέα των: Λεβεντογιάννη, Λαμπίρη, Λαγούτη και Κουρή θα ζήσει έναν εφιάλτη και μία μεγάλη θλίψη. Και θα χρειαστούν τη δική του βοήθεια. Στα δύσκολα όμως δοκιμάζεται και ο έρωτας του Δημήτρης και της Άννας.

Ο γρίφος με την 3η σεζόν

Οι Παγιδευμένοι, η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, μία από τις καλύτερες σειρές του ίδιου του καναλιού αλλά και του είδους μυθοπλασίας που εξυπηρετεί, φέτος δοκιμάστηκε από πολλές απόψεις. Ο σκληρός ανταγωνισμός στη βραδινή ζώνη επηρέασε σχεδόν όλες τις ελληνικές σειρές. Όμως και αυτό είναι ουσιαστικό, δεν χάνει τη δυναμική της, έχει ένα σταθερά μεγάλο κοινό στα social media που κάνει πολύ συχνά τη σειρά trend και έχει μία σπάνια ταύτιση των φανς με τους ηθοποιούς. Από τα πιο δυνατά καστ γενικότερα τα τελευταία χρόνια.

Η λύση του γρίφου στις δολοφονίες των Παγιδευμένων είναι τελικά ο fake Ιάσονας και ο αδελφός του Άκη

Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται προς το παρόν να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά η σειρά. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το Yargi στην Τουρκία στην οποία βασίζεται. Μάλιστα αυτή τη σεζόν στη γειτονική χώρα ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα. Πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε πως ναι μεν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την τρίτη σεζόν, αλλά έχει ακούσει από αρκετούς συντελεστές πως δεν θα συνεχίσουν. Που σημαίνει ότι βασικοί πρωταγωνιστές δεν το επιθυμούν και θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Ωστόσο να έρθει ο Ιούνιος και να πούμε το οριστικό αντίο στη σειρά, έχουμε μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις. Αρκετές δυσάρεστες, μία ευχάριστη. Η τελευταία είναι πως με όσα συμβούν, ο Δημήτρης και η Άννα δεν προχωρούν στο διαζύγιό τους. Δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Και αφού μιλήσαμε αρχικά για τον παππού Γεράσιμο, τον Στέφανο Κυριακίδη, εκείνος θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να βρεθούν καταρχάς οι απαγωγείς της Δάφνης.

Αλλά και για να στηρίξει τον γιο του Σπύρο που είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Θα βοηθήσει και έναν άλλο πρωταγωνιστή. Ο Σταύρος όπως θα δούμε παίζει επικίνδυνα και σύντομα θα χάσει τον Γιώργο, τον συνεργάτη του, ο οποίος τον βοηθά να βρουν στοιχεία για τη βαλκανική μαφία. Η δολοφονία του θα συγκλονίσει όλη την τηλεοπτική παρέα. Ο εισαγγελέας που βάζει ένα προσωπικό στοίχημα για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του, ζητά τη βοήθεια του Γεράσιμου. Αν δεν συνεργαστεί με τον υπόκοσμο δεν θα μπορέσει να τον νικήσει. Μόνο που και αυτή η αναζήτηση θα έχει ένα μεγάλο τίμημα για εκείνον.

Τη δική του ζωή.

Πώς ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους θα σχεδιάσει τη «δολοφονία» του μετά το τραγικό τέλος του Σταύρου