Η Salma Hayek ποζάρει με μαγιό και λέει πως τα «οικογενειακά βάρη» δεν την αφήνουν σε ησυχία

Η Salma Hayek ποζάρει με μαγιό και λέει πως τα «οικογενειακά βάρη» δεν την αφήνουν σε ησυχία

Στα 57 της χρόνια η Salma Hayek δεν έχει ανάγκη από φίλτρα ή μακιγιάζ. Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού με μπικίνι και τα αποθεωτικά σχόλια.

Η Salma Hayek αποδεικνύει καθημερινά πως δεν χρειάζoνται υπερβολικά φίλτρα, μακιγιάζ και περιττές αισθητικές επεμβάσεις για να δείχνει μια γυναίκα όμορφη, λαμπερή και εντυπωσιακή.

Η σταρ της μεγάλης οθόνης μεγαλώνει φυσικά και στα 57 της χρόνια αποτελεί ένα υγιές πρότυπο. Ακομπλεξάριστη, αυθόρμητη και γνωστή για το χιούμορ της η Hayek δεν διστάζει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την ζωή της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

H Hayek βρήκε την τέλεια αφορμή να μιλήσει για την απλότητα της αγάπης που νιώθει για τον Pinault

Salma Hayek: Οι πόζες με μαγιό και το «παράπονο»

Πριν από λίγες ώρες η διάσημη ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μας έδειξε πώς απολαμβάνει τα μπάνια στη θάλασσα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/C5ynq2oIJoa/

Φορώντας printed μπικίνι που τόνιζε τις καλλίγραμμες αναλογίες της, η Hayek πόζαρε αυθόρμητα στον φακό, πάνω στη σκάλα ενός σκάφους και εξήγησε στους fans το backstory από τις πόζες της.

«Όταν η οικογένειά σου δεν σε αφήνει να ποζάρεις με μπικίνι με την ησυχία σου 🥲🚿🤣», έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

Το 2020 η Salma Hayek φωτογραφήθηκε για το PEOPLE’s Beautiful Issue χωρίς ίχνος μακιγιάζ και παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν κατέκρινε τον εαυτό της πολύ.

«Όταν κοιτάζω φωτογραφίες μου στα 30 μου ή στα 40 μου, βλέπω τον εαυτό μου πιο όμορφο από ό,τι έβλεπα τον εαυτό μου εκείνη την εποχή. Τώρα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και υπάρχουν πράγματα που δεν βλέπω, σκέφτομαι πόσο θα μου αρέσω σε 10 χρόνια», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CvCxb6itk6o/

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Η ανάρτηση της ηθοποιού συγκέντρωσε περισσότερα από 835 χιλιάδες likes και 4 χιλιάδες σχόλια, με τους fans να τονίζουν πόσο φυσικά όμορφη δείχνει χωρίς κανένα φίλτρο ή μακιγιάζ.

Screenshot-2024-04-16-174300.png

«Φαίνεσαι υπέροχη. Πες τους να σε αφήσουν ήσυχη», «Diva», «Τέλειο σώμα για πάντα, τέλειο όνειρο», «Πανέμορφη, ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των fans κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού.

Η Salma Hayek βγήκε για φαγητό με τον φίλο της Tom Cruise αλλά βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη

O viral διαλογισμός της Salma Hayek και το συμβολικό δώρο στον σύζυγό της

Πριν από μερικές ώρες η 57χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να κάνει διαλογισμό έχοντας στο κεφάλι της την κουκουβάγια της, Kering. Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια.

https://www.instagram.com/reel/C5v6yIdIAkd/

Το 2019 η ηθοποιός έσωσε τη συγκεκριμένη κουκουβάγια και την χάρισε στον σύζυγό της, François-Henri Pinault καθώς η εταιρία του έχει ως logo μια κουκουβάγια.

Η Salma Hayek γιορτάζει την Ημέρα Μπικίνι απλά, αισθησιακά, δροσερά και άκρως γυναικεία

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο People το 2021 η ηθοποιός εξήγησε: «Την έδωσα στον σύζυγό μου ως δώρο του Αγίου Βαλεντίνου και την ονόμασα Kering επειδή αυτό είναι το όνομα της εταιρείας του και το σύμβολο της κουκουβάγιας τους. Όταν ο σύζυγός μου δεν είναι στην πόλη, κοιμάται στο δωμάτιο μαζί μου. Έχουμε συγκεκριμένες ρουτίνες πριν κοιμηθούμε. Βλέπω τηλεόραση με το iPad μου και της αρέσει να στέκεται πάνω στο iPad».

Η 57χρονη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, François-Henri Pinault. Τον περασμένο Μάιο ο επιχειρηματίας γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του και η διάσημη ηθοποιός είχε κάνει ένα πολύ τρυφερό post στον λογαριασμό της στο Instagram για να του ευχηθεί.

https://www.instagram.com/p/CsyOmhyt0Dx/

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου, είσαι ο ήλιος, η θέρμη μου, το φως μου, η δύναμή μου, η χαρά μου, η ευτυχία μου, ο έρωτάς μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός δημοσιεύοντας μια υπέροχη κοινή τους φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Ce_dFvbOfNL/

Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 15 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη Valentina Paloma Pinault. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία.

https://www.instagram.com/p/C3ks3gvIc9G/

Hayek και Pinault επισφράγισαν τον έρωτά τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού. O επιχειρηματίας είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών από προηγούμενες σχέσεις.

Πηγή κεντρικής: salmahayek