Η πλημμύρα έκανε το Dubai πίστα του «Survivor» για τους ταξιδιώτες και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πλημμύρα έκανε το Dubai πίστα του «Survivor» για τους ταξιδιώτες και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις στο Dubai προκάλεσαν σοβαρές πλημμύρες στο αεροδρόμιο και στους δρόμους. Τα videos που έγιναν viral στο TikTok και η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.

Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Τρίτης (16/04) οι κάτοικοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και όσοι ταξίδεψαν στο Dubai για λόγους αναψυχής.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις σε Bahrain, Dubai, Qatar και Σαουδική Αραβία προκάλεσαν πλημμύρες σε δρόμους και αεροδρόμια, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ειλικρινά σοκαριστικές.

O Νίκος Mπάρτζης στο Survivor Αll Star απέκτησε «φίλους για πάντα» κι έκανε reunion μαζί τους

«Βούλιαξε» το Dubai από τις ισχυρές βροχοπτώσεις- Η ακύρωση των πτήσεων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε το διεθνές αεροδρόμιο του Dubai με τους θυελλώδεις ανέμους να οδηγούν σε ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων και ανείπωτη ταλαιπωρία χιλιάδων ταξιδιωτών.

Τα νερά έπληξαν τους αυτοκινητόδρομους και έσταζαν κυριολεκτικά από παντού στο αεροδρόμιο προκαλώντας μποτιλιάρισμα, συνωστισμό και αναπάντητα ερωτήματα. Απορίας άξιο είναι πώς ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως πλήττεται κατά αυτό τον τρόπο εν έτει 2024 έπειτα από μια ισχυρή βροχή.

Την ίδια ώρα χρειάστηκαν βυτιοφόρα για απάντληση των υδάτων από το οδικό δίκτυο, τα ξενοδοχεία και γνωστά εμπορικά κέντρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, διακοπές ρεύματος αναφέρθηκαν σε αρκετές περιοχές.

dubai2.jpg

Oι φωτογραφίες και τα videos που κυκλοφόρησαν στα social media είναι βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας και οι χρήστες του Instagram και του TikTok αδυνατούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Ο Ασημακόπουλος αποχωρώντας από το Survivor θέλει νικητή τον Μπάρτζη όμως το κοινό έχει άλλη άποψη

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έζησε το αληθινό «Survivor» στο αεροδρόμιο του Dubai

Στο Dubai βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με την παρέα του.

https://www.instagram.com/p/C5x-Mi8rPPg/

Ο επιχειρηματίας απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ωστόσο δεν φανταζόταν ποτέ τι θα ακολουθούσε κατά την επιστροφή του λόγω της κακοκαιρίας.

Screenshot-2024-04-17-094018.png

Πριν από μερικές ώρες ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε μερικά Instagram-stories μέσα από το αεροπλάνο και αργότερα το αεροδρόμιο του Dubai, εξηγώντας πως η πτήση του ακυρώθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διανυκτερεύσει σε ένα καφέ μέσα στο αεροδρόμιο όπου τα νερά έκαναν κυριολεκτικά «πάρτι».

Παρά την σκληραγώγηση κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο επιχειρηματίας έδειξε την δυσαρέσκειά του για την ταλαιπωρία που υπέστη ο ίδιος και χιλιάδες άλλοι ταξιδιώτες που παρέμειναν στο Dubai. Τελικά, ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε να αναχωρήσει για Ελλάδα και έκανε και το σχετικό ποστ.

https://www.instagram.com/p/C52sl0RLLpO/

Δες περισσότερα στο video που ακολουθεί.

5o trend το #Nτουμπάι στο Twitter/X

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι εικόνες από το Dubai στους χρήστες του ελληνικού Twitter/X με το hashtag #Ντουμπάι να φιγουράρει στην πέμπτη θέση της πλατφόρμας με περισσότερα από 1,162 tweets.

Screenshot-2024-04-17-095842.png

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επισημάνουν πόσο απαράδεκτο είναι να βλέπουμε αυτές τις εικόνες, άλλοι θέλησαν (κακώς!) να διακωμωδήσουν την κατάσταση και άλλοι απλώς να σχολιάσουν την είδηση.

«Απίστευτα πράγματα Όταν ζεις σε μια άνυδρη έρημο στη Μέση Ανατολή και βρέχει όσο μια ολόκληρη χρονιά σε τρεις μέρες, αυτά τα αποτελέσματα έχεις!», έγραψε ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε:

Screenshot-2024-04-17-100416.png

«Στο Dubai πρωτοφανής τροπική καταιγίδα, χάος στους δρόμους απόλυτη απουσία κράτους, ο κόσμος περπατάει μέσα στους αυτοκινητοδρόμους για να πάει στο σπίτι του».

Πηγή κεντρικής: apimages.com