Ο William απολογήθηκε στα BAFTA: «Η Kate λυπάται πολύ που δεν είναι εδώ»

Πατούλια Κατερίνα
Ο William απολογήθηκε στα BAFTA: «Η Kate λυπάται πολύ που δεν είναι εδώ»

Τα BAFTA ήταν πάντα τα αγαπημένα βραβεία της Kate, αυτά στα οποία περπατούσε και ντυνόταν σαν σταρ του Hollywood και η φετινή της απουσία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο William περπάτησε μόνος στο φετινό κόκκινο χαλί των Βραβείων BAFTA στο Λονδίνο, ως πρόεδρος του βρετανικού θεσμού που αποτελεί προπομπό των OSCAR.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας απολογήθηκε μάλιστα εκ μέρους της συζύγου του Kate, για το γεγονός πως φέτος για πρώτη φορά εκείνη δεν βρέθηκε στα βραβεία για λόγους υγείας:

Ο William μίλησε στους υπεύθυνους των βραβείων και τόνισε πως η Kate λυπήθηκε πολύ για την απουσία της και φέρεται να είπε:

Μόνος και φανερά σκεπτικός ο πρίγκιπας William στα BAFTA

O William παραδέχτηκε παράλληλα πως δεν έχει καταφέρει να παρακολουθήσει πολλά από τα 38 φιλμ που είναι υποψήφια για κάποιο βραβείο όπως έκανε στο παρελθόν, κάτι πυο φανερώνει πως ο 41χρονος μελλοντικός βασιλιάς είναι αρκετά πιεσμένος το διάστημα αυτό με το χειρουργείο της Kate, την φροντίδα των τιρών παιδιών του και τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος.

«Είδα τις λιγότερες ταινίες σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά, ελπίζουμε με τη συζυγό μου να δούμε μερικές ακόμα», είπε ο William στην Elaine Bedell, τονίζοντας πως αποφάσισε να εμφανιστεί στα βραβεία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η παρουσία του William στα βραβεία ήταν αμφίβολη φέτος και επιβεβαιώθηκε από το Παλάτι, αργά το βράδυ της Παρασκευής, 16 Φεβρουαρίου 2024.

Ο William είναι πρόεδρος των BAFTA από το 2010 και αποκάλυψε στην υπεύθυνη του BBC Charlotte Moore πως είναι μεγάλος fan του Christopher Nolan και θα είναι πολύ ευχαριστημένος αν ο Nolan βραβευτεί για τον Oppenheimer.

O 41χρονος αποκάλυψε ακόμα πως δεν έχει προλάβει να δει την «Barbie» με τη Margot Robbie, ενώ κάθισε στο πλευρό μιας άλλης Cate, της Blancett που υπήρξε εγκάρδια και μίλησε πολύ με τον πρίγκιπα πριν το ξεκίνημα της τελετής των βρετανικών oscar, τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά ο David Tennant.

Ο William έδειξε να χαίρεται πάρα πολύ όταν τον πλησίασε ο David Bechkam για να τον χαιρετήσει από κοντά δια χειραψίας.

Τα μυστικά και η αινιγματική κίνηση του William ενώ ο Κάρολος δημοσίευσε νέο μήνυμα για τον καρκίνο