Meghan Markle: Η σημαντική συνάντηση, το πολυσυζητημένο νυφικό και το αγαπημένο αξεσουάρ του Harry

Meghan Markle: Η σημαντική συνάντηση, το πολυσυζητημένο νυφικό και το αγαπημένο αξεσουάρ του Harry
WHISTLER, BRITISH COLUMBIA - FEBRUARY 15: (L-R) Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp on February 15, 2024 in Whistler, British Columbia. (Photo by Andrew Chin/Getty Images) Andrew Chin Photography

Πού εθεάθη η 42χρονη Δούκισσα του Sussex.

Μια μέρα ξεκούρασης στο Beverly Hills απόλαυσε η Meghan Markle μετά την επιστροφή της από το πρόσφατο ταξίδι της στον Καναδά. Συγκεκριμένα, η 42χρονη Δούκισσα του Sussex, εθεάθη την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου να τρώει μεσημεριανό γεύμα με τη σχεδιάστρια του νυφικού της, Clare Waight Keller στο Cipriani Beverly Hills.

Η σημασία του approved αξεσουάρ

Φορώντας ένα κομψό σύνολο αποτελούμενο από ένα μαύρο ζιβάγκο σε συνδυασμό με ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι, ολοκλήρωσε το look της με ένα πολυτελές καφέ παλτό. Στα στιγμιότυπα των paparazzi, βλέπουμε την πρώην ηθοποιό να χαμογελά κατά την έξοδό της από το εστιατόριο μαζί με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια. Μάλιστα, δεν ξέχασε να φορέσει και τα αγαπημένα της μαύρα aviator γυαλιά ηλίου. Μια καθόλου τυχαία επιλογή, αφού αποτελούν το στιλ γυαλιών που επιλέγει συχνά και ο πρίγκιπας Harry. Είναι άλλωστε και τα γνωστά και ως «γυαλιά αεροπόρου» και ο πρίγκιπας Harry είναι πιλότος ελικοπτέρου Apache.

https://www.instagram.com/p/C3tBoSAI7oS/

Η Waight Keller, η πρώην σχεδιάστρια του Givenchy που δημιούργησε το εμβληματικό μεταξωτό νυφικό της Meghan για τον βασιλικό γάμο της δούκισσας του Sussex με τον πρίγκιπα Harry το 2018, υπέγραψε τη δεύτερη σύμβαση συνεργασίας της με την ιαπωνική εταιρεία λιανικής πώλησης μόδας Uniqlo την Πέμπτη.

Η Meghan Markle συνέχισε να συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια κατά τη διάρκεια της θητείας της ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας και μετά τον γάμο της. Της είχε μάλιστα απονείμει το βραβείο για τη Βρετανίδα σχεδιάστρια της χρονιάς στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2018.

Harry και Meghan λανσάρουν το Sussex.com και τα σχόλια από τους royal fans ήταν αναμενόμενα

«Γνώρισα τη Meghan σε τόσο προσωπικό επίπεδο», είχε πει τότε προσθέτοντας, «Το να σε εμπιστεύεται κάποιος τέτοιος άνθρωπος σε μια απίστευτη στιγμή της ζωής του είναι κάτι που αποτελεί απλά την πιο μεγάλη τιμή».

Η έξοδος των δύο φίλων έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης επίσκεψης της Meghan και του Harry, στον Καναδά για την επίσημη αντίστροφη μέτρηση για τους Αγώνες Invictus του επόμενου έτους στο Βανκούβερ. Τα παιδιά τους, πρίγκιπας Archie και πριγκίπισσα Lilibet, παρέμειναν στο σπίτι τους στο Montecito.

«Μας άρεσε πολύ που επιστρέψαμε στον Καναδά, ένα μέρος που έχει τόσο μεγάλη σημασία και για τους δυο μας. Ήταν τιμή μας να μας υποδεχτούν τα τέσσερα φιλοξενούντα πρώτα έθνη, καθώς γιορτάσαμε το One Year To Go, μαζί με τους προπονητές, τους αθλητές και τις οικογένειες των Invictus», δήλωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex στο people.com μετά τον τριήμερο εορτασμό του One Year to Go των Invictus Games Vancouver Whistler 2025.

Να αναφέρουμε ότι η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπέγραψε μια νέα συμφωνία για podcast με τη Lemonada Media.