Ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη μας υπενθυμίζει ότι πάντα υπάρχει χώρος για έναν ακόμα παπαγάλο

Ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη μας υπενθυμίζει ότι πάντα υπάρχει χώρος για έναν ακόμα παπαγάλο

Πόσοι κόκκινοι παπαγάλοι μπορούν να χωρέσουν σε ένα σκοινί; Η απάντηση βρίσκεται στο νέο digital video, όπου μια «παρέα» από παπαγάλους με ζωηρή διάθεση, κρωξίματα και κέφι μας αποδεικνύουν ότι εκεί που φαινομενικά δε χωρούν βρίσκεται πάντα χώρος … για έναν ακόμα παπαγάλο.

Για όλους όσους θέλουν να περιορίσουν την καφεΐνη μέσα στην ημέρα τους αλλά και για εκείνους που θέλουν κάθε ώρα της ημέρας να απολαμβάνουν το μοναδικό χαρμάνι και την αξεπέραστη γεύση του αγαπημένου τους ελληνικού καφέ, ο Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη είναι η κατάλληλη επιλογή.

Η αποκαφεϊνοποίηση του Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, απλά με ζεστό νερό. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό, οι πόροι τους ανοίγουν και η καφεΐνη, σιγά σιγά απομακρύνεται. Το διάλυμα που προκύπτει περνάει από ειδικά φίλτρα ώστε να απομακρυνθεί η καφεΐνη και μάλιστα πριν το καβούρδισμα, έτσι ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το άρωμα και η γεύση του αγαπημένου ελληνικού καφέ. Αποτελεί άρα την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να μειώσουν την καθημερινή πρόσληψη καφεΐνης αλλά θέλουν να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Μπείτε, λοιπόν, στη Facebook σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος ή επισκεφθείτε το youtube link στο κανάλι του Λουμίδης Παπαγάλος και βρείτε κι εσείς πόσοι παπαγάλοι χωράνε μέσα στη μέρα σας: