Το σύμπαν κι εγώ: Μια σχέση καρμική!

Το σύμπαν κι εγώ: Μια σχέση καρμική!

Μπορεί τον τίτλο της «καλύτερης οδηγού του σύμπαντος» να μην τον έχω κερδίσει ακόμη, μπορεί να μην έχω καν δικό μου αυτοκίνητο, όμως γνωρίζω πως πρέπει και μπορώ να ξεκινάω την ημέρα μου, όπως μου αρέσει: Όχι με την τσάντα της διπλανής να μου πιέζει τη μέση στο κατάμεστο βαγόνι του μετρό, ούτε με αναμονή για το λεωφορείο, χαζεύοντας για ώρα τα αυτοκίνητα που περνάνε από μπροστά μου... Κάπως έτσι άρχισα να σκέφτομαι τι αυτοκίνητο μου ταιριάζει!

Τις ημέρες που περίμενα στη στάση του λεωφορείου με τις ώρες και με την υπομονή του Ιώβ, έκανα λίστες με τα υπέρ και τα κατά, τα χρώματα και τα μοντέλα. Τις μελέτησα διεξοδικά, πήρα γνώμες κι εμπειρίες από κολλητούς και κολλητές και «ο κύβος ερρίφθη»: Θα πάρω Mini!

Θα παίρνω το αυτοκινητάκι μου το πρωί και θα είμαι… βασίλισσα. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα μπούμε μέσα με τις κολλητές και θα πάμε βόλτα στη θάλασσα, ενώ θα τραγουδάμε όλα τα χιτ που θα πετυχαίνουμε στο ραδιόφωνο. Ονειρεύομαι την ώρα που θα το φορτώσω και θα φύγω για το πρώτο μου πολυπόθητο road trip -κι ας είναι ο γύρος της Πελοποννήσου: Μουσικάρες στο ραδιόφωνο, άνετα καθίσματα, τέλειο ντιζάιν και ο ήχος της μίζας να δίνει την εκκίνηση: Φύγαμε για νέες περιπέτειες!

skrats autokinto copy

Μπορεί, βέβαια, το σύμπαν να μην με έχει ανακηρύξει -προς ώρας- την καλύτερη οδηγό ever, μου έστειλε όμως ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ένα απόγευμα που ήμασταν με τις κολλητές μου για καφέ, πέρασε ένας λαχειοπώλης και αποφασίσαμε να κυνηγήσουμε την τύχη μας!

Αναζητώντας, λοιπόν, το τυχερό λαχείο που θα μου έδινε την ευκαιρία να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο, το μάτι μου έπεσε στο νέο ΣΚΡΑΤΣ mini cooper! Τότε κατάλαβα ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, το Mini θα γίνει δικό μου.

Σύντομα θα σας γράψω για τα ταξίδια, τις μουσικάρες και τις βόλτες με τις κολλητές μου… γιατί υπάρχουν και φορές που το σύμπαν συνωμοτεί, μας ακούει κι όταν θέλουμε κάτι πολύ, όντως μας το φέρνει!