Κυριακή στο χωριό με… εκλογές και Κωνσταντίνου και Ελένης

Κυριακή στο χωριό με… εκλογές και Κωνσταντίνου και Ελένης

Το ιδανικό δώρο για να μην πας με άδεια χέρια!

Σε λίγες ημέρες, στις 21 Μαΐου, είναι η γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης. Είναι όμως και οι εκλογές. Και αυτό σημαίνει επιστροφή στο πατρικό και το χωριό. Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό comeback, αλλά για μία επιστροφή κατά τη διάρκεια της οποίας είναι σίγουρο ότι θα τους δεις ΟΛΟΥΣ!

Φυσικά, θα συναντήσεις τον Κωνσταντίνο και την Ελένη, είτε πρόκειται για τους κολλητούς που μεγαλώσατε μαζί και δίνετε ραντεβού -μόνο- το Πάσχα στο χωριό για τσίπουρο, είτε για τους θείους και τα δεύτερα ξαδέρφια, που όλο παραπονιούνται πως τους ξεχνάς -και σε ρωτούν διαχρονικά αν βρήκες, επιτέλους, ένα καλό παιδί να παντρευτείς.

Τι μπορείς να πάρεις όμως, για τα «Χρόνια Πολλά» στον Κωνσταντίνο και την Ελένη ή στους θείους, τους φίλους και τα ξαδέρφια που έχεις καιρό να δεις, χωρίς να βγεις εκτός budget και χωρίς να χρειαστεί να τρέχεις στα εμπορικά καταστήματα της πόλης την τελευταία στιγμή;

Το συναρπαστικό δώρο που δεν είχες σκεφτεί

Να πάρω ένα κρασί για τον Κωνσταντίνο; Μήπως τα γλυκά να είναι καλύτερη ιδέα για την Ελένη; Άραγε, θα αρέσει στη θεία μου εκείνο το λιλά μπλουζάκι;

Κάπου ανάμεσα στην επιστροφή μου από το γραφείο και τις αγορές από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, λοιπόν, ο δρόμος μου με οδήγησε σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και… εύρηκα: ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά»!

«Τιμούλα;», ρωτάω τον υπάλληλο. «Τρία ευρώ», μου απαντά και χωρίς να το σκεφτώ πολύ, πήρα τέσσερις λαχνούς, για να μην πάω με άδεια χέρια στο χωριό. Έναν για τον Κωνσταντίνο, έναν για τη φίλη μου την Ελένη, έναν για τη θεία μου και έναν για τον ξάδερφό μου.

Διότι αν το καλοσκεφτείς, με το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» η ευχετήρια κάρτα μπορεί να αξίζει περισσότερο από το ίδιο το δώρο! Και αναφέρομαι σε ευχετήρια κάρτα, διότι ο συγκεκριμένος λαχνός έχει πάνω του ειδική περιοχή για αφιέρωση, οπότε μπορεί πολύ εύκολα να γίνει προσωποποιημένο. Αν σκεφτείς, μάλιστα, ότι 1 στα 2 κερδίζει, όπως γράφει πάνω και ο λαχνός, αλλά και ότι το παιχνίδι μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα δώρο οικονομικό, εναλλακτικό, αλλά πολύ συναρπαστικό. Μπορείς ακόμη και να το αξιοποιήσεις ως μία πολύ ξεχωριστή κάρτα, για το δώρο που θα επιλέξεις!

Ακόμη και αν ο παραλήπτης σου δεν κερδίσει τα 10.000 ευρώ όμως, μπορεί και πάλι να βγει κερδισμένος. Γιατί αρκεί να ξύσει τα σημεία του λαχνού και αν βρει το «αστέρι», να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» να κερδίσει 10 ευρώ.

Αν δεν έχεις χρόνο για shopping εξορμήσεις, ούτε πολλά χρήματα να ξοδέψεις, κάνε μία βόλτα από ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα ψιλικατζίδικο ή σταμάτα στον δρόμο σου έναν λαχειοπώλη.

Διότι το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» είναι ένα out of the box δώρο, που όχι μόνο δεν θα σε βγάλει εκτός budget, αλλά το οποίο θα βρεις πολύ εύκολα και μπορεί ακόμη πιο εύκολα να ενθουσιάσει και να βγάλει κερδισμένο έναν αγαπημένο σου.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, στις 21 Μαΐου το μόνο που θα έχεις να σκεφτείς, είναι το κόμμα που θα ψηφίσεις!