Τι δύο τι δέκα τι πεντακόσιοι;

Τι δύο τι δέκα τι πεντακόσιοι;

Γιατί η Αγγλίδα φοιτήτρια σταμάτησε να μετράει όταν οι εραστές της έφτασαν τους πεντακόσιους.

Το όνομά της είναι Natasha Atlee και είναι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας. Συγκεκριμένα, είναι συγγενής του πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας Clement Attlee, γεγονός που δεν την ανάγκασε ποτέ να περιορίσει τις προοπτικές και τους ορίζοντές της.

Η σεξουαλική της ζωή ξεκίνησε στα 15 της με μια εμπειρία που περιελάμβανε δύο άνδρες. Όσο κι αν προσπάθησαν οι συμμαθητές της να την κάνουν να αισθανθεί ντροπή για την επιλογή της, η ίδια αναφέρει πως οι σεξουαλικές της ανάγκες την έκαναν πιο δυνατή, μολονότι αναγκάστηκε να τις καταπιέσει προκειμένου να τελειώσει το σχολείο με καλούς βαθμούς.

Έκανε αίτηση στο Royal Holloway του Λονδίνου, έγινε δεκτή και κάπως έτσι ξεκίνησε η όχι και τόσο κοινή φοιτητική της ζωή. Στα 19 της λοιπόν παρευρέθηκε στο πρώτο της σεξ πάρτι στο οποίο τα πέρασε υπέροχα και συνειδητοποίησε ότι είναι εθισμένη στο σεξ, καθώς αυτό την απελευθερώνει. Τότε ήταν που αποφάσισε να μπει κι αυτή στο χώρο της διοργάνωσης σεξ πάρτι, κάνοντας πρεμιέρα σε μια έπαυλη στο Σόμερσετ όπου πραγματοποιήθηκε ένα κυριολεκτικό όργιο.

Ακολούθησαν πολλά ακόμη και η 24χρονη πλέον Natasha είναι σήμερα στην πρωτότυπη θέση να μην έχει ιδέα πόσοι ήταν οι εραστές που είχε μέχρι τώρα. Επιπλέον, η τσέπη της έχει πλουτίσει κατά 450.000 λίρες – όχι κι άσχημα, δε βρίσκετε;