Αυτός είναι ο «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone που αξίζει να αποκτήσεις άμεσα!

Αυτός είναι ο «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone που αξίζει να αποκτήσεις άμεσα!

Το κομψό gadget με ανάγλυφο σχεδιασμό και κάλυμμα από vegan δέρμα, όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!

Από τις αρχές του καλοκαιριού φλέρταρα έντονα με την ιδέα να αγοράσω ένα νέο smartphone και το περιστατικό που θα σου αφηγηθώ, με έπεισε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκα σε μία συναρπαστική συναυλία με τις κολλητές μου και -όπως πάντα- τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες, για να τις ποστάρουμε στα social media.

Γυρίζοντας σπίτι, βλέποντας και συγκρίνοντας τα stories που είχαν αναρτήσει εκείνες με αυτά που είχα «ανεβάσει» εγώ, ένιωθα λες και είχαμε πάει σε διαφορετική εκδήλωση. Αναρωτιόμουν πόση τέχνη θέλει τελικά ένα καλό «κλικ», αν έκανα εγώ κάτι λάθος και οι φωτογραφίες μου ήταν κουνημένες, βαρετές και φλατ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που μία φίλη μου είπε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- πως το μόνο λάθος που έκανα, ήταν πως δεν είχα αγοράσει ήδη μία νέα συσκευή.

Κάπως έτσι, ξεκίνησα μία έρευνα αγοράς, με σκοπό να βρω το νέο μου smartphone. Τι ζητούσα; Μία συσκευή που θα με βοηθούσε να μετατρέπω κάθε στιγμή σε μία εντυπωσιακή ανάμνηση, δηλαδή ένα smartphone που με την κάμερά του θα αναβάθμιζε το περιεχόμενό μου στα social media -και φυσικά, θα έκανε και την καθημερινότητά μου πιο άνετη και cool.

Και τελικά, δεν ήταν τόσο δύσκολο να βρω αυτό το smartphone, αφού το πρωτοποριακό ΗUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο ανυπομονώ να κρατήσω στα χέρια μου, είναι ο «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone, ένα κομψό gadget με ανάγλυφο σχεδιασμό και κάλυμμα από vegan δέρμα, όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!

Ένα μοντέλο που έχει τον τίτλο του «βασιλιά» της φωτογραφίας στα smartphone

Πραγματοποιώντας μία εξονυχιστική αναζήτηση στο διαδίκτυο, διαπίστωσα τη μεγάλη διαφορά που έχει το ΗUAWEI Mate 50 Pro από κάθε άλλο μοντέλο που είχα στο παρελθόν, ειδικά όσον αφορά στις κορυφαίες φωτογραφικές του δυνατότητες. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην κάμερα Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επιπέδων, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε σκηνή και λήψη, αλλά κυρίως στη λειτουργία Professional που μου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζω το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος, για να τραβάω τα πιο μαγευτικά, καθηλωτικά τοπία, όταν είμαι διακοπές ή πραγματοποιώ φυσιολατρικές περιηγήσεις.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως πρόκειται για τον «βασιλιά» της φωτογραφίας στα smartphone, αφού, όπως διάβασα σε πολλά άρθρα που βρήκα στο διαδίκτυο, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, δηλαδή 149, στην ιστορία και την κατάταξη του DXOMARK, ενώ ξεχώρισε στις κατηγορίες έκθεση, εστίαση και υφή-θόρυβος, αφήνοντας… χιλιόμετρα πίσω τους ανταγωνιστές του.

Διαβάζοντας αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του στη σελίδα της HUAWEI, ανακάλυψα ακόμη πως το ζουμ του φέρνει μπροστά στα μάτια μου ακόμα και τις πιο μακρινές σκηνές, ενώ χάρη στη λειτουργία πορτρέτου αποτυπώνει εντυπωσιακές, καθαρές και κολακευτικές selfie, οι οποίες θα συγκεντρώσουν αναρίθμητα σχόλια, likes και καρδούλες στα social media!

Βέβαια, επειδή έριξα μία ματιά και σε άλλες συσκευές, οφείλω να σε ενημερώσω πως τα προσιτά μοντέλα της σειράς HUAWEI nova 10, δηλαδή το HUAWEI nova 10 Pro και το HUAWEI nova 10, είναι εξίσου δυνατά στη δημιουργία περιεχομένου και ειδικότερα στη λήψη βίντεο. Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούν μία ταυτόχρονη λήψη πολλαπλών καμερών με ποιότητα που φτάνει τα 4Κ και με ανεπανάληπτη σταθερότητα, ενώ μέσω της λειτουργίας picture-in-picture μπορούν και απεικονίζουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Με λίγα λόγια, είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις τέλειες, ευκρινείς λήψεις από κάθε γωνία, ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς την μπροστινή ή την πίσω κάμερα.

Μία αξιόπιστη συσκευή που ξέρω πως δεν θα με προδώσει όταν τη χρειάζομαι

Μπορεί η καινοτόμα κάμερα του ΗUAWEI Mate 50 Pro να ήταν το χαρακτηριστικό που με κέρδισε απευθείας στο συγκεκριμένο μοντέλο όμως, ο λόγος που αποφάσισα να επενδύσω σε αυτό, ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Βλέπεις, κάθε δραστήριος άνθρωπος, όπως εγώ, που κάθε smartphone του γίνεται σε βάθος χρόνου μία προέκταση του εαυτού του, χρειάζεται μία αξιόπιστη συσκευή, που δεν θα τον εγκαταλείψει τη στιγμή που δεν πρέπει.

Ακριβώς για αυτό, μόλις διάβασα πως το ΗUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει τη λειτουργία SuperEnergy, η οποία υποστηρίζει τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης, ακόμη και όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι στο 1%, ήξερα πως αυτό το μοντέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εμένα. Επίσης, θα μπορώ να βλέπω χωρίς άγχος ταινίες και να παίζω παιχνίδια, χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4700 mAh με 66 W ενσύρματη πολυκάναλη φόρτιση, HUAWEI SuperCharge, και 50 W ασύρματη φόρτιση HUAWEI SuperCharge.

Extra tip: Η Huawei δίνει τη δυνατότητα SuperCharge 100W και τη λειτουργία Turbo στα μοντέλα της σειράς HUAWEI nova 10 Pro, τα οποία έχουν ένα μοναδικό, λεπτό design και έναν σχεδιασμό για ακόμη πιο εύκολο κράτημα. Όσο για την εμπειρία χρήσης που σου προσφέρουν, αρκεί να παρακολουθήσεις μέσω αυτών ένα σύντομο βίντεο, για να διαπιστώσεις πως η οθόνη τους υποστηρίζει μία «πλούσια» παλέτα δισεκατομμυρίων χρωμάτων, φτάνει έναν εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, οπότε διευκολύνει και ομαλοποιεί σημαντικά κάθε αλληλεπίδραση με το κινητό σου.

Όλα τα mobile αpp που χρειάζομαι καθημερινά συγκεντρωμένα σε ένα κατάστημα

Επειδή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύτιμος και δυσεύρετος, θέλω το smartphone μου να είναι ο «σύμμαχος» ο οποίος θα με βοηθά να «κλείνω» εύκολα και γρήγορα κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που μου «τρώνε» χρόνο, όπως την πληρωμή των λογαριασμών μου. Και αυτό μπορώ να το κάνω με το ΗUAWEI Mate 50 Pro, αφού στο ψηφιακό κατάστημα App Gallery που διαθέτει, υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι mobile εφαρμογές που χρειάζομαι. Από κοινωνικά δίκτυα μέχρι υπηρεσίες τραπεζών και από apps παραγγελίας φαγητού μέχρι σύγχρονα συστήματα πληρωμών. Το συγκεκριμένο κατάστημα εφαρμογών έχει τα πάντα.

Ωστόσο, το καλύτερο δεν είναι αυτό, αλλά το καινοτόμο Gspace, μία μοναδική δυνατότητα την οποία διαθέτουν και τα μοντέλα της σειράς HUAWEI nova 10. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Gspace, να ξέρεις πως πρόκειται για μία 3rd party εφαρμογή που είναι διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις, ενώ περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές της Google που χρειάζομαι, δηλαδή το YouTube στο οποίο ακούω τραγούδια και παρακολουθώ τις αγαπημένες μου vloggers, το Google Drive όπου φυλάω σημαντικά αρχεία του γραφείου, το Google Maps που με βοηθά να κινούμαι άνετα και με σιγουριά σε περιοχές που δεν γνωρίζω καλά. Πλέον ξέρω πως χάρη στο Gspace, θα έχω στη διάθεσή μου και μόνο με μερικά αγγίγματα στην οθόνη του κινητού μου, όλες τις Google εφαρμογές που χρειάζομαι, για να εκπληρώνω κάθε απλό ή λίγο πιο πολύπλοκο task.

Το σίγουρο είναι πως αν θέλεις να δημιουργείς εντυπωσιακές αναμνήσεις για το μέλλον ή ένα άκρως απολαυστικό περιεχόμενο για τα social media, το οποίο θα αυξήσει τους followers σου, χρειάζεται να επενδύσεις σε μία πρωτοποριακή συσκευή με προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες, όπως το ΗUAWEI Mate 50 Pro, τον «βασιλιά» που κατέκτησε τον «θρόνο» στην κατάταξη του DXOMARK και υπόσχεται πως με τις λειτουργίες του, θα «ξεκλειδώσει» τη δημιουργικότητά σου με τον πιο high tech τρόπο. Αν διαβάσεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του μέσα από το επίσημο site της HUAWEI, να είσαι σίγουρη πως δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στα καινοτόμα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει, οπότε θα θέλεις να το πάρεις στα χέρια σου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών τηςHuawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.