Τα essential technology trends που θα δώσουν ώθηση στην καθημερινότητά σας

Τα essential technology trends που θα δώσουν ώθηση στην καθημερινότητά σας

Τα items που συμβαδίζουν με τα κορυφαία tech trends της σεζόν.

Σε μία πολυάσχολη καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, χρειάζεται να έχεις εξοπλιστεί με σύγχρονα gadget που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Χρειάζεσαι σύγχρονες και chic συσκευές που θα σου επιτρέπουν να είσαι άνετη, ευέλικτη και κυρίως, συνεπής στις υποχρεώσεις σου, εντός και εκτός γραφείου.

Όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά σου, ευτυχώς, η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να σου προσφέρει τους high tech «συμμάχους» που σε βοηθούν να κερδίζεις χρόνο, να αναβαθμίζεις τις ικανότητές σου στο multitasking και να βιώνεις στο έπακρο κάθε στιγμή. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα gadget, να ξέρεις πως μπορείς να τα ανακαλύψεις, πηγαίνοντας μία βόλτα στο Golden Hall.

Διότι έπειτα από τη shopping εξόρμηση που πραγματοποίησα πρόσφατα στο αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, βρήκα πάρα πολλά items που συμβαδίζουν με τα κορυφαία tech trends της σεζόν.

Επένδυσε σε μία πιο stylish και high tech προέκταση του εαυτού σου

Σκοπεύεις να αντικαταστήσεις το smartphone σου με μία καινούργια συσκευή; Τότε να ξέρεις πως το iPhone 14 ή το iPhone 14 Plus είναι τα μοντέλα που δεν θα θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου. Όχι μόνο επειδή το αξεπέραστο design τους ταιριάζει άψογα με το στυλ σου, αλλά διότι διαθέτουν κάμερες που μετατρέπουν σε εντυπωσιακές αναμνήσεις τα πιο special moments της ζωής σου! Θα τα βρεις στο κατάστημα iStorm.

unnamed-(28).jpg

iStorm, 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 9997390

Η μαγεία της αγαπημένης σου μουσικής κάθε στιγμή, όπου και αν είσαι

Υπάρχουν φορές που νιώθεις πως η ζωή σου μετατρέπεται σε ταινία και εσύ σε πρωταγωνίστρια; Αν η απάντηση είναι «ναι», πώς θα σου φαινόταν να «έντυνες» κάθε στιγμή με το soundtrack που σε εκφράζει; Διότι το φορητό ηχείο Bose Soundlink Revolve II που βρήκα στο κατάστημα Public, σου δίνει αυτήν τη δυνατότητα, καθώς μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου σαν ένα tech… τσαντάκι, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική για έως και 13 ώρες.

1667984876226-917667534-unnamed-(31).jpg

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106838886

Εμπλούτισε με διαφορετικές γεύσεις και μοναδικά αρώματα τα πρωινά σου

Κάνε μία αναβάθμιση στον εξοπλισμό της κουζίνας ή του γραφείου σου που δεν θα το μετανιώσεις με μία μηχανή καφέ, που θα σου επιτρέπει να φτιάχνεις το δικό σου cold brew και να εντρυφήσεις στην τέχνη του latte art. Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, πρόσθεσε στον πάγκο της κουζίνας σου τη συσκευή Barista, που μπορείς να τη βρεις στο κατάστημα Nespresso!

1667984877224-416025899-unnamed-(30).jpg

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106821616

Απόκτησε μία «σύμμαχο» που θα σου προσφέρει ένα wellness περιβάλλον

Το απόγευμα που επιστρέφεις στο σπίτι σου, έπειτα από ένα απαιτητικό οκτάωρο στο γραφείο, θες να χαλαρώνεις σε ένα καθαρό, wellness περιβάλλον, που θα σε βοηθά να αποφορτίζεσαι από την ένταση της ημέρας. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι ένα οικιακό ρομπότ, όπως η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, που απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη από το δάπεδο και σφουγγαρίζει, ακόμη και όταν εσύ δεν βρίσκεσαι εκεί. Ανακάλυψέ τη στο κατάστημα Mi Store!

1667984872016-609729022-unnamed-(32).jpg

Mi Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2119997333

Αναβάθμισε το home office σου με ένα laptop tray μαλακό σαν μαξιλάρι

Αν εργάζεσαι συχνά από το σπίτι και θέλεις να αναβαθμίσεις το home office σου, στο Tricks & Τreats θα βρεις μία μοναδική, dreamy βάση για laptop, τόσο μαλακή όσο ένα μαξιλάρι. Πρόκειται για ένα comfy gadget, στολισμένο με χρυσούς αστερισμούς, που σου εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα και μία καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να εργάζεσαι ξεκούραστα, όσο κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

1667984879560-380315301-unnamed-(33).jpg

Tricks & Τreats, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106839278

Βίωσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία ακρόασης χωρίς κανέναν περισπασμό

Τις ώρες που βρίσκεσαι στο βαγόνι του τρένου, είσαι σε επικοινωνία με τους φίλους σου ή ακούς τα αγαπημένα σου podcast; Για αυτές τις στιγμές, χρειάζεσαι ένα ζευγάρι ακουστικά, όπως τα ελαφριά ασύρματα ακουστικά που υπάρχουν στο Sony Center. Όχι μόνο επειδή περιορίζουν τους ήχους από το εξωτερικό περιβάλλον, προσφέροντάς σου μία ανεπανάληπτη εμπειρία ακρόασης, αλλά διότι φτάνουν έως και 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία φόρτιση.

unnamed-(26).jpg

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106832100

Επειδή κάποιες ημέρες το πρόγραμμά σου μοιάζει με έναν «μαραθώνιο» με τον χρόνο, χρειάζεσαι ένα boost που θα κάνει πιο easy την καθημερινότητά σου. Να ξέρεις, λοιπόν, πως στο Golden Hall θα ανακαλύψεις τις μικρές προσθήκες που θα μετατρέψουν την άνεση, το στυλ και την τεχνολογία σε αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου, ενός τρόπου ζωής που δίνει κάθε μέρα μεγαλύτερη ώθηση στη διάθεσή σου. Κάνε, λοιπόν, την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall και προγραμμάτισε την επίσκεψή σου!