Οι top αποχρώσεις της σεζόν είναι το μπλε, το κόκκινο και το μοβ και ήρθαν για να συναρπάσουν!

Οι top αποχρώσεις της σεζόν είναι το μπλε, το κόκκινο και το μοβ και ήρθαν για να συναρπάσουν!

Και δεν μπορείς μόνο να τις φορέσεις αλλά και να τις γευτείς μέσα από το νέο iSENZIA.

Το να βρεις το colour trend που σου ταιριάζει και να το ακολουθήσεις, μέσα σε έναν «ωκεανό» τάσεων, αξεσουάρ και ρούχων, είναι τόσο δύσκολο όσο και το να κολυμπήσεις στην αφρισμένη θάλασσα. Αν τα καταφέρεις όμως σε περιμένει η αίσθηση της ολοκλήρωσης και της χαλάρωσης. Έτσι ακριβώς και όταν βρεις ακριβώς το χρώμα που σου ταιριάζει αλλά και πώς να το φορέσεις, σε περιμένει η ανακάλυψη των ιδανικών looks για τη νέα σεζόν. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη, Οίκοι όπως οι Zimmermann, Αlberta Ferretti, Gucci και Chanel επένδυσαν στις μινιμαλιστικές γραμμές και στα one color outfits, τονίζοντας τη δυναμική του χρώματος στη διαμόρφωση του στυλ μας. Το ψυχρό μπλε της μέντας, το θερμό κόκκινο του καρπουζιού και το girly μοβ του μούρου, είναι τρεις από τις must wear αποχρώσεις για αυτήν την περίοδο και ταιριάζουν τόσο σε ξανθές όσο και μελαχρινές ή κοκκινομάλλες.

Το «κλειδί» είναι να φορεθούν σε μονοχρωματικά σύνολα, με καφέ ή μαύρα αξεσουάρ, αλλά και σε colour combo μεταξύ τους. Μοβ με κόκκινο για πιο funky περιπτώσεις, κόκκινο με μπλε για τις λάτρεις του κλασικού και μπλε με μοβ για όσες αγαπούν τις nerdy εμφανίσεις. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι διαχρονικά αγαπημένα των σχεδιαστών μόδας, αλλά αυτή τη σεζόν επαναπροσδιορίζονται μέσα από volumed looks, neo-romantic φορέματα και αυστηρά σακάκια που θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε το office dress code με συνέπεια αλλά και υψηλή αισθητική.

Τα τρία αυτά χρώματα, όμως, δεν είναι μόνο must για την γκαρνταρόμπα μας, αλλά και για όσους αναζητούν πλούσια γευστική εμπειρία, καθώς αντιπροσωπεύουν τις τρεις νέες iSENZIA γεύσεις, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στην απόλαυση των ενήλικων καπνιστών, όπως τα άλλαξαν και στο στυλ μας.

Οι iSENZIA είναι οι Νέες Θερμαινόμενες Ράβδοι Νικοτίνης. Δεν περιέχουν καπνό, αλλά φύλλα τσαγιού. Σε αυτές μπορούμε να βρούμε ποικιλίες πράσινου τσαγιού και Oolong και μία σύγχρονη τεχνολογία κάψουλας στο φίλτρο που προσδίδει πλούσια γεύση στα nicotine tea sticks iSENZIA. Προσφέρουν μια συναρπαστικά φρουτένια γευστική εμπειρία ή δροσερή γεύση μέντας με ένα κλικ στο φίλτρο και έρχονται στα τρία top χρώματα της σεζόν: Watermelon Crush με γλυκιά γεύση καρπούζι, aka κόκκινη γεύση, Berry Crush με απολαυστική γεύση μούρου, aka μοβ γεύση και Menthol Crush με δροσερή γεύση μέντας, aka μπλε γεύση.

Kάνουν υπέροχο mix and match με ένα total purple look, με ένα maxi κόκκινο φόρεμα με sexy cuts και με ένα corporate μπλε παλτό και δίνουν τη φρουτένια και δροσερή essans τους σε κάθε στιγμή της καθημερινότητά μας. Styling tip: τα κουτιά τους είναι τόσο μικρά και διακριτικά που χωράνε σε όλες τις stylish, mini bags μας.

Βρες τη δική σου αγαπημένη νέα γεύση iSENZIA, βρες και το χρώμα που σου ταιριάζει περισσότερο ανάμεσα στα trend reports της σεζόν S/S 24 και δες στην πράξη πώς η σωστή απόχρωση μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου πιο μοναδική και τη γευστική σου απόλαυση συναρπαστική. Κάθε στιγμή, με ό,τι και αν φοράς. Φέτος βουτάμε σε μία «θάλασσα» επιλογών και γεύσεων που δεν είναι μόνο μπλε… μπορεί να είναι και κόκκινη και μοβ και αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και κομψό!

SENZIA_key