Valentine’s Day: Ώρα να γιορτάσετε τον έρωτά σας με τον πιο hi-tech τρόπο

Valentine’s Day: Ώρα να γιορτάσετε τον έρωτά σας με τον πιο hi-tech τρόπο

Γιόρτασε με τον αγαπημένο σου την ισορροπία στη σχέση σας.

Love is in the air! Ο πιο ρομαντικός μήνας του χρόνου έχει ήδη μπει και εσύ μετράς αντίστροφα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δηλαδή τη μέρα, ή μάλλον, πιο σωστά, την ξεχωριστή βραδιά που θα περάσεις με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο έχετε γράψει πολλά χιλιόμετρα μαζί και ήδη μένετε μαζί;

Λογικά, έχεις κάνει κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ενώ σκέφτεσαι ότι είναι καλή ευκαιρία να πάτε μετά για ένα χαλαρό ποτό στο μπαράκι που πήγατε το πρώτο σας ραντεβού για να θυμηθείτε τα παλιά.

Και αν ο Άγιος Βαλεντίνος έχει συνδεθεί με τον ρομαντισμό, που συνήθως γυρνάει στο off μόλις περάσει η βραδιά, τι λες φέτος να τον δεις αλλιώς; Κι όμως, μετά από τόσα χρόνια, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να γιορτάσεις μαζί με τον σύντροφό σου, όλες τις χαρές και τις μοναδικές εμπειρίες που σας προσφέρει αυτή η σχέση που επιμένει να αντέχει ακόμα. Και όχι μόνο.

Γιόρτασε με τον αγαπημένο σου την ισορροπία στη σχέση σας

Τόσο καιρό κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί, μοιράζεστε τις χαρές και τις αγωνίες σας. Με λίγα λόγια, έχετε γίνει ένα. Γι’ αυτό και φέτος, θέλεις να γιορτάσεις το γεγονός ότι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, είστε πιο ολοκληρωμένοι και ισορροπημένοι, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Και μην νομίζεις ότι πρόκειται για δικές μας εικασίες, μιας και υπάρχουν έρευνες που το αποδεικνύουν αυτό. Ναι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Huawei με τίτλο «Huawei Health Survey», παρά το γεγονός πως το 47% των Ευρωπαίων που συμμετείχαν, ανέφεραν πως δεν είναι ικανοποιημένοι από τη φυσική τους κατάσταση, οι άνθρωποι που συγκατοικούν παρουσιάζουν σημαντικά καλύτερα επίπεδα ψυχικής υγείας. Και μάλιστα, όχι τυχαία, καθώς -μεταξύ άλλων- οι αστείες στιγμές, οι συζητήσεις και η αμοιβαία κατανόηση συμβάλλουν στο να κάνει εσένα και τον αγαπημένο σου πιο ανθεκτικούς απέναντι στην ένταση της καθημερινότητας.

Για να μην αναφέρουμε και τα οφέλη για τη σωματική υγεία. Ενδεικτικά, όσες και όσοι βρίσκονται σε ικανοποιητικές, μακροχρόνιες σχέσεις εμφανίζουν πιο συχνά χαμηλότερα επίπεδα ορμονών του στρες και βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία. Οι δε σύντροφοί τους, μπορούν να ενθαρρύνουν και να παρακινήσουν ο ένας τον άλλον να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει συχνή άσκηση, υγιεινή διατροφή και επαρκή ύπνο.

Και κάπου εδώ, είναι που σκέφτεσαι πως, αν δεν ήσουν με τον σύντροφό σου, το τρέξιμο και τα πιο healthy γεύματα μάλλον δεν θα είχαν μπει στη ζωή σου. Άρα, αυτόν τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν γιορτάζεις μόνο το γεγονός πως είσαι σε μία μακροχρόνια σχέση, αλλά και το ότι κάνεις μαζί με τον αγαπημένο σου focus στην υγεία και τη σωματική ευεξία σας. Πώς, όμως, θα δείξεις όλα όσα αισθάνεσαι με ένα δώρο που εκφράζει ακριβώς αυτό;

Πήγαινε τη σχέση σου σε άλλο level με το high-tech δώρο για σωματική και ψυχική υγεία

Συνήθως, τα σοκολατάκια και τα αρκουδάκια έχουν την τιμητική τους την ημέρα των ερωτευμένων, όμως -παραδέξου το- δεν εκφράζουν ακριβώς την… υγεία της σχέσης σου. Διότι, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάτι που να συνδέεται με τον πιο δραστήριο τρόπο ζωής που έχετε υιοθετήσει μαζί με τον σύντροφό σου.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να πάρεις το HUAWEI WATCH GT 4, το πρώτο smartwatch της Huawei που παρουσιάζει το Stay Fit, μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί δεδομένα υγείας σε πραγματικό χρόνο; Έτσι, ο σύντροφός σου θα μπορεί να διαχειρίζεται όχι μόνο τα αποτελέσματα της προπόνησης που κάνετε μαζί, αλλά και τις θερμίδες που παίρνει, μέσα από εξατομικευμένες, ολιστικές συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση του βάρους του.

Μάλιστα, μπορεί να δίνει εξατομικευμένες συμβουλές στον σύντροφό σου, όπως να του προτείνει τρόπους άσκησης, έτσι ώστε να παίρνει καλύτερες αποφάσεις για την υγεία του και να τον κρατά ενεργό για να πετύχει τους προσωπικούς του -αλλά και κοινούς σας- στόχους. Όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα της έρευνας υγείας της Huawei, άλλωστε, το 76% των χρηστών smartwatch συμφωνούν ότι αυτό είχε θετικό αντίκτυπο και στην ψυχική τους υγεία.

Τελικά, μήπως να κάνεις δώρο το HUAWEI WATCH GT 4 και σε εσένα; Το νέο stylish smartwatch βρίσκεται σε έκπτωση έως τις 29 Φεβρουαρίου, οπότε μπορείς να πάρεις το HUAWEI WATCH GT4 46mm, επιλέγοντας το Black Strap, το Woven Strap ή το Stainless Steel Strap για τον σύντροφό σου, και το White Leather Strap, το Gold Milanese Strap ή το Steel Stainless Steel Strap για εσένα.

Βάλε στη Valentines gift list σου ένα smart δώρο που ανταποκρίνεται στο στυλ του

Αν πάλι, ψάχνεις ένα δώρο που χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένο στυλ και υψηλή τεχνολογία σε προσιτές τιμές, τότε το απλό αλλά κομψό HUAWEI WATCH GT3, που είναι διαθέσιμο σε προσόψεις που εμπνέονται ακόμα και από το διάστημα, μπορεί να είναι το φετινό Valentine’s gift σου. Το ρολόι έχει κορυφαία καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ενώ προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού.

Και σε περίπτωση που ο σύντροφός σου είναι οπαδός των πιο απλών σχεδίων, τότε το HUAWEI WATCH FIT 2 , με Silicone Strap, μάλλον θα γίνει το αγαπημένο του, μιας και έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα, συνδυάζοντας κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με πολλά χρώματα και προσόψεις, ενώ έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ημέρες για τυπική χρήση.

Μήπως ο καλός σου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μουσική, τότε τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i, με μπαταρία που διαρκεί 28 ώρες και 42 dB multi-mode active noise cancellation, και τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5, με μπαταρία που διαρκεί 30 ώρες και AI ακύρωση θορύβου στις κλήσεις, θα βρεθούν στην κορυφή της Valentine’s gift list σου. Μην ξεχνάμε και τα HUAWEI FreeBuds SE 2! Και τα τρία ακουστικά προσαρμόζουν τον ήχο, λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, ενώ συνοδεύονται με μοναδικές θήκες για κάθε γούστο και ανάγκη.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs και Android, οπότε το λες απίθανο να μην μπορεί να τα αξιοποιήσει ο σύντροφός σου!

Τέλος, αν ο αγαπημένος σου κρύβει έναν μικρό -ή μεγάλο- καλλιτέχνη, τότε το κορυφαίο smartphone της HUAWEI P60 Pro με την Ultra Lighting Telephoto Camera και τις δημιουργικές δυνατότητές του, όπως η λειτουργία Super Moon, είναι το δώρο που θα φέρει στην επιφάνεια το ταλέντο του.

Όλα τα παραπάνω δώρα έχουν τρία κοινά. Πρώτον, προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου. Δεύτερον, κάνουν τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο διαφορετικό, καθώς τα δώρα σου θα ξεχωρίζουν -και μάλιστα με τον πιο stylish και hi-tech τρόπο. Τρίτον -και κυριότερο- αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση ότι ο άνθρωπός σου, άρα και εσύ, μπορεί να φτάσει σε όποιον στόχο θέσετε μαζί, έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.