Dyson Valentine’s Day I Τεχνολογία Ομορφιάς που θα αγαπήσετε!

Dyson Valentine’s Day I Τεχνολογία Ομορφιάς που θα αγαπήσετε!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών κι αποτελεί την τέλεια αφορμή να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο στο αγαπημένο μας πρόσωπο ή και στον εαυτό μας!

Η Dyson έχει ιδανικές προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού δημιούργησε την σειρά Dyson Special edition προϊόντων προσωπικής περιποίησης σε ένα εντυπωσιακό Blue Blush χρώμα.

1707821750552-872520121-image003.png

Multistyler Dyson Airwrap Complete Long Blue/Blush Gift Pack:

Για την ημέρα της γιορτής του έρωτα, η Dyson προτείνει ένα ξεχωριστό gift pack σε ένα μοναδικό επετειακό χρώμα Blue/Blush για ακόμα πιο ακαταμάχητο styling.

Σχεδιάζετε μια ξεχωριστή έξοδο την ημέρα της γιορτής του έρωτα;

Έχετε βρει το αγαπημένο σας φόρεμα, έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας άρωμα και κραγιόν και μένει να αποφασίσετε ποιο θα είναι το κατάλληλο χτένισμα για να απογειώσετε το look σας…

1707821774216-833995130-image005.jpg

Με το Dyson Airwrap μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα χτένισμα κομμωτηρίου με μπούκλες, κυματισμούς, ίσια και λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα αξιοποιώντας το ενισχυμένο φαινόμενο Coanda που έλκει, τυλίγει και κατευθύνει τα μαλλιά από μόνο του.

Επιπλέον το απόλυτο προϊόν περιποίησης της Dyson προστατεύει από την φθορά προσφέροντας εξατομικευμένο styling χωρίς υπερβολική θερμότητα για κάθε τύπο μαλλιών.

Όλα είναι έτοιμα για να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το Μultistyler Dyson Airwrap Complete Long Blue/Blush Gift Pack.

Επιπλέον επιλογές :

Σεσουάρ Dyson Supersonic Blue/Blush Gift Pack

Ιδανική επιλογή για γρήγορο στέγνωμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα για να φροντίζετε τα μαλλιά σας όπως τους αξίζουν.

Διαθέτει πέντε μαγνητικά εξαρτήματα για styling, συμπεριλαμβανομένου του νέου εξαρτήματος Flyaway για κομψό και ίσιο styling, που θα απογειώσουν τα look σας!

Ασύρματη ευελιξία για ίσια λαμπερά μαλλιά ή εκπληκτικές μπούκλες. Το ασύρματο Dyson Corrale μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού καθώς λειτουργεί μια με μπαταρία ώστε γρήγορα και με ακρίβεια να έχετε το τέλειο χτένισμα. Οι εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού μαγγανίου προσαρμόζονται για να αγκαλιάζουν τα μαλλιά προσφέροντας βελτιωμένο styling με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Dyson Ι IG Profile: @dyson_damkalidis_distributor

#DysonHair #DysonTechnology #DysonAirwrap #damkalidis #dysonairwrap #dyson_damkalidis_distributor #myairwrapstyle #ValentinesDay #Gift4him #Gift4her #Giftforhim #Giftfor her