Το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ και το Mario Kart σε περιμένει, μόνο στο Nintendo Switch

Πατούλια Κατερίνα
Το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ και το Mario Kart σε περιμένει, μόνο στο Nintendo Switch

Το gameplay άλλωστε πάντα είχε μία ξεχωριστή θέση στη ζωή σου.

Αλήθεια, μήπως θυμάσαι τον ενθουσιασμό που σε κατέκλυσε όταν έπιασες για πρώτη φορά το τηλεχειριστήριο μιας Nintendo κονσόλας, σ’ εκείνο το πάρτι γενεθλίων του συμμαθητή σου, που κατέληξε σε ατέλειωτο gaming; Ήταν εκείνη η στιγμή, που συνειδητοποίησες πως, ναι, αυτή η διασκέδαση είναι για ‘σένα – και πράγματι, μερικά χρόνια αργότερα, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, πως λίγα πράγματα μπορούν να σε ενθουσιάσουν τόσο! Κι αν μιλάμε για «αγαπημένο gameplay», που ήταν μόνιμα μία πρόκληση στο μυαλό σου, μιλάμε για το Super Mario!

Κάποια στιγμή απέκτησες και εσύ το δικό σου Nintendo, εκείνο το ροζ που πάντα ήθελες και με αυτό τον τρόπο ξεκίνησες να δημιουργείς τις αναμνήσεις που «τώρα» νοσταλγείς και θα ήθελες τόσο να γυρίσεις. Αλλά γιατί να μην το κάνεις; Ποιο συναίσθημα είναι καλύτερο από εκείνο που σε κατακλύζει όταν ανοίγεις πάλι με ενθουσιασμό την κονσόλα σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή όπως τότε!

Το gameplay άλλωστε πάντα είχε μία ξεχωριστή θέση στη ζωή σου. Επειδή, λοιπόν, εμείς καταλαβαίνουμε απόλυτα αυτό το συναίσθημα, θέλουμε να σου συστήσουμε το Nintendo Switch, την κονσόλα που σου επιτρέπει να παίζεις με όποιον θέλεις, όπου θέλεις και όποτε θέλεις το Mario Kart σου, όπως παλιά. Τι λες;

1708423190499-156846705-image002.jpg

Η κονσόλα για παιχνίδι όπου θέλεις, όποτε θέλεις και με όποιον θέλεις

Αλήθεια, είχες φανταστεί ποτέ πως θα μπορούσε να υπάρξει μία κονσόλα με επιτραπέζια λειτουργία, δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση, αλλά και δυνατότητα μεταφοράς που θα ανανέωνε μία και καλή τις gaming εμπειρίες που συνήθιζες να έχεις με το… vintage ροζ Nintendo σου;

Αν «όχι», τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει ακόμα το Nintendo Switch που προσφέρει ατέλειωτο…Switch & Play οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με όποιον θέλεις. Έφτασε η στιγμή να αναβιώσεις τις πιο ξεχωριστές gaming εμπειρίες σου και γιατί όχι να δημιουργήσεις και νέες με τον αδερφό σου, τη φίλη σου ή και ακόμα και την οικογένειά σου, χάρη στα δύο χειριστήρια της κονσόλας αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσής της με άλλες.

1708423207411-30207313-image003.jpg

Mario Kart και… έφυγες για τους πιο συναρπαστικούς αγώνες με την κονσόλα σου

Εσένα ποιος ήταν ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από τη σειρά Super Mario; Ίσως ο Mario ή ο Luigi, ή μήπως ήσουν σαν και εμάς που αγαπούσαμε τις πριγκίπισσες της παρέας και κυρίως την Peach; Δεν έχει σημασία, διότι όλοι έρχονται να οδηγήσουν και να αγωνιστούν στις πίστες του Mario Kart 8 Deluxe και σε περιμένουν να τους επιλέξεις, αυτούς αλλά και το όχημα σου.

Θα τρέξεις στη στεριά, κάτω από την επιφάνεια του νερού, στους ουρανούς, ακόμα και στα ταβάνια μέσα σε 48 πίστες που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σου παρέχουν διασκεδαστικές gaming εμπειρίες μόνο με το Nintendo Switch σου.

Πέρα από αυτό, βέβαια, το Mario Kart 8 Deluxe σου επιτρέπει να συνδεθείς με φίλους και οικογένεια μέσα από τα multiplayer modes που διαθέτει, γιατί, άλλωστε, ποιο το νόημα αν δεν μπορείς να μοιραστείς αυτές τις gaming στιγμές με όλους αυτούς που είχες μαζί σου από την παιδική σου ηλικία;

Είτε συναγωνίζεσαι με την οικογένεια σου στην άνεση του σαλονιού σας, είτε επισκέπτεσαι τη φίλη σου ή τον αδερφό σου που πλέον έχει φύγει από το πατρικό, το Nintendo Switch σου επιτρέπει να παίζεις τις πίστες στο Mario Kart σου, όπως ακριβώς επιλέξεις. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

1708423228771-53474827-image004.jpg

Είμαι, είσαι, είμαστε γενιά X και ως γενιά X, ένα από τα πράγματα που σημάδεψε την παιδική μας ηλικία και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ είναι το Nintendo μας, σε όλα τα χρώματα, σε όλα τα μέρη, με κάθε παρέα μας, ήταν εκεί. «Παίζουμε Super Mario;» είναι η φράση που μας ένωνε, την περίοδο που το μόνο που σκεφτόμασταν είναι πώς θα ολοκληρώνουμε τις δύσκολες πίστες του gameplay μας. Αν, λοιπόν, έχεις και εσύ ανάγκη να επιστρέφεις που και που σε αυτά τα χρόνια, όσο το έχουμε και εμείς, για να ζεις ξανά τις αξέχαστες gaming εμπειρίες που δημιουργούσες, ή λύση είναι μία –ή μάλλον δύο-: Nintendo Switch και Mario Kart 8 Deluxe.