She.codes 2.0: Ένα coding workshop για γυναίκες από την Campeόn Gaming

She.codes 2.0: Ένα coding workshop για γυναίκες από την Campeόn Gaming

Ένα δωρεάν coding workshop για γυναίκες με αφορμή την IWD.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Campeόn Gaming, ένα καινοτόμο iGaming hub, βραβευμένο ως Best Workplace in Tech Hellas 2023, διοργανώνει το καινοτόμο she.codes 2.0 Workshop για γυναίκες, 20-28 ετών, που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν επαγγελματικά τον συναρπαστικό κόσμο του προγραμματισμού.

To she.codes 2.0 Workshop είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο ολοήμερο workshop, το οποίο θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις τη σταδιοδρομία σου στον χώρο του προγραμματισμού και να αναζητήσεις τις ευκαιρίες εκείνες, που μπορούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές σου.

Μέσα από μία εξατομικευμένη εκπαίδευση 6 ωρών, στις 12 Απριλίου, στα κεντρικά γραφεία της Campeόn Gaming, στο κέντρο της Αθήνας, θα σου δοθεί η δυνατότητα εκπαίδευσης, με σκοπό την ενδυνάμωση των γνώσεων σου για την ένταξη στον επαγγελματικό κόσμο, ενισχύοντας παράλληλα τη συμπερίληψή σου στον χώρο του προγραμματισμού.

Όλα όσα προσφέρει το she.codes 2.0 Workshop

Το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας θα ηγηθεί αυτού του αποκλειστικού workshop μίας ημέρας και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου σε: Coding, software & product development, project management, αλλά και στη βελτιστοποίηση του CV σου.

Αναγνωρίζοντας την υπο-εκπροσώπηση των γυναικών στον τομέα της τεχνολογίας στην Ελλάδα, καθώς και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Campeόn Gaming έχει σχεδιάσει ένα workshop για να σε εκπαιδεύσει, να σου δώσει insights από την αγορά, αλλά και να σου παρουσιάσει τα κενά και συνεπώς τις ευκαιρίες καριέρας στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο παγκοσμίως.

She.codes 2.0 / Workshop Agenda

Αν σκοπεύεις να δηλώσεις συμμετοχή στο she.code 2.0 Workshop και αναρωτιέσαι τι θεματικές περιλαμβάνει η ατζέντα του, παρακάτω στο έχουμε συγκεντρώσει τις θεματικές που πρόκειται να δουλέψεις στις 6 ώρες εξατομικευμένης εκπαίδευσής σου:

  • A Retrospection into the Future
  • Are you up to building a platform?
  • How many props is too many props?
  • Predicting the future of player-centric products
  • Optimizing Your Tech CV
1710500342998-218254063-image002.jpg

Αν, λοιπόν, βρίσκεσαι σε ηλικία μεταξύ 20-28, χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία και ενδιαφέρεσαι για τον τομέα του coding, μπες να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 26 Μαρτίου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πληροφορίες για τη Campeón Gaming

Η Campeón Gaming είναι ένα καινοτόμο ελληνικό iGaming hub, βραβευμένο ως Best Workplace Hellas 2023 & Best Workplace in Tech Hellas 2023, με 7ετή δραστηριότητα στον τομέα του iGaming, ανθρώπινο δυναμικό άνω των 150 ατόμων και γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Λευκωσία. Η δυναμική προσέγγισή της την κάνει μία κορυφαία εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ασυναγώνιστη iGaming πλατφόρμα, δημιουργώντας αξιόπιστες συνεργασίες. Η επιτυχία της Campeón Gaming οφείλεται στη φιλοσοφία «Είμαστε οι άνθρωποί μας», στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η ποικιλόμορφη ομάδα της, αποτελούμενη από εξειδικευμένα άτομα με βαθιά τεχνογνωσία στον κλάδο. Παράλληλα με την επιχειρηματική δραστηριότητα, η Campeón Gaming επεκτείνει το θετικό αποτύπωμά της στην κοινωνία, ενδυναμώνοντας την υγεία, τη νέα γενιά, και τον αθλητισμό, πραγματοποιώντας δράσεις που προάγουν τη διαφορετικότητα, την ισότητα, και τη συμπερίληψη. Stay tuned @ https://campeongaming.com/.