Trend spoiler! Η μεγαλύτερη τάση της εποχής κρύβεται στα stylish open-air ακουστικά σου

Trend spoiler! Η μεγαλύτερη τάση της εποχής κρύβεται στα stylish open-air ακουστικά σου

Τα ακουστικά που συνδυάζουν την πιο fashion n’ tech αντίληψη.

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των fashion insiders και παρακολουθείς πιστά τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας, γνωρίζεις ήδη πως τα trends σήμερα, διαμορφώνουν κάθε πτυχή της ζωής σου και θέτουν στο επίκεντρο το κομμάτι της αισθητικής αλλά και της πρακτικότητας. Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στον τρόπο, με τον οποίο συνθέτεις τα looks σου ή στις τάσεις του TikTok που βλέπεις στην fy page σου, αλλά και στα hero tech gadgets που επιλέγεις, με βασικό κριτήριο, να συνδυάζουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και τη μόδα, με απόλυτη αρμονία.

Αλήθεια όμως, αν σου ζητούσε κάποιος να ξεχωρίσεις ένα από τα tech gadgets που δεν θα αποχωριζόσουν ποτέ, ποιο θα ήταν αυτό; Αν δεν σου είναι εύκολο να αποφασίσεις, σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να «δραπετεύεις» από το εξωτερικό περιβάλλον, να χάνεσαι σε μελωδίες ενώ γυμνάζεσαι ή να αφοσιώνεσαι στις συνομιλίες με την κολλητή σου και τα συνεχόμενα online meetings σου. Μήπως τώρα αποφάσισες;

Ακόμα κι αν η απάντηση είναι αρνητική, αρκεί να γνωρίσεις τα Huawei FreeClip, που πέρα από το γεγονός ότι θα αναδεικνύουν καθημερινά τον πιο stylish εαυτό σου, θα σου δώσουν την απάντηση στο παραπάνω δίλλημα που σου θέσαμε. Διότι, αρκεί ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, που συνδυάζουν C-bridge σχεδιασμό, open-air design και Smart Wear Detection με τον πιο fashion forward τρόπο, για να επιλέξεις το αγαπημένο σου hero gadget.

Τα ακουστικά που συνδυάζουν την πιο fashion ntech αντίληψη

Κάθε fashion addicted girl, γνωρίζει πως η αισθητική της πρέπει να συμβαδίζει με την πρακτικότητα αλλά και τη δυνατότητά της να μένει aligned μέσα στην καθημερινότητά της. Σε αυτήν ακριβώς τη λογική, κινείται η HUAWEI και τα νέα FreeClip ασύρματα ακουστικά, που είναι συμβατά με iOS και Android, και έρχονται να γίνουν το πιο fashion forward wearable αξεσουάρ, που θα σε συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Φαντάσου, ότι από τις εξωτερικές αθλητικές σου δραστηριότητες, στη χαλαρή ακρόαση των podcasts σου, μέχρι τις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου, θα έχεις στο… αυτί σου, την πιο fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget, χωρίς καμία ενόχληση, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας αλλά και αντοχή στο νερό, τη σκόνη και τον ιδρώτα. Πάμε όμως, να γνωρίσουμε καλύτερα τις δυνατότητες που θα τα κάνουν το staple των looks σου;

Ο σχεδιασμός που θα σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου

Αν είσαι ένα πολυάσχολο κορίτσι, το οποίο επιθυμεί να είναι όλη μέρα συνδεδεμένο, αλλά και να έχει απόλυτη ελευθερία και άνεση κινήσεων από το γραφείο, το γυμναστήριο μέχρι και τον περίπατο στην πόλη, τότε θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως τα HUAWEI FreeClip είναι ιδανικά για εσένα.

Διότι, με το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό C-bridge που τα συνδέει, μπορούν να σου προσφέρουν άνεση και στυλ, όπου κι αν βρεθείς. Πώς το κάνουν αυτό; Από τη μία, το Comfort Bean, σε σχήμα… φασολιού έρχεται να προσαρμοστεί στην καμπύλη του αυτιού σου, από την άλλη το Acoustic Ball, σχεδιασμένο επίσης, με βάση την καμπύλη του αυτιού, πετυχαίνει την καλύτερη εφαρμογή, χωρίς να σε ενοχλεί, ενώ το C-bridge design, συνδέει τα δύο προηγούμενα, αντιλαμβανόμενο πόση πίεση αντέχει το αυτί σου, ώστε να κουμπώνει σωστά.

Extra tip: Πιάσε τα μαλλιά σου στο αγαπημένο σου sleek bun και φόρεσε τα, για να δεις πως πέρα από την άνεση, είναι ικανά να σου προσφέρουν έξτρα δόσεις στυλ στα looks σου.

Ο τρόπος να επικοινωνείς χωρίς… διακρίσεις

Πέρα από το μοναδικό design τους, αυτό που κάνει τα HUAWEI FreeClip ξεχωριστά, είναι η τεχνολογία Smart Wear Detection που διαθέτουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το που τα πιάσεις στα χέρια σου, δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποτέ, ποιο ακουστικό ταιριάζει στο δεξί και ποιο στο αριστερό αυτί σου. Διότι, είναι τα πρώτα ακουστικά που δεν κάνουν διακρίσεις και υπόσχονται να σου προσφέρουν ευκολία και άνεση στην επικοινωνία σου.

Μάλιστα, αν στα must της εβδομάδας σου, έχεις καθιερώσει και τη δίωρη -τουλάχιστον συνομιλία με την κολλητή- να σε ενημερώσουμε ότι χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, τα ακουστικά σου μπορούν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, δίνοντας σου τη δυνατότητα να έχεις την ίδια απόδοση ήχου, όπου και να βρίσκεσαι, μόνο με το ένα ακουστικό. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Πώς θα μείνεις συντονισμένη στο περιβάλλον σου;

Ακόμα και αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά των HUAWEI FreeClip ήταν αρκετά για να σε κάνουν να σκέφτεσαι ήδη, πότε θα τα αποκτήσεις, σου έχουμε κρατήσει το καλύτερο για το τέλος.

Αλήθεια, έχεις ξανά ακούσει ποτέ τη μονάδα οδηγού μαγνήτη και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε να σε ενημερώσουμε πως αποτελούν τις λειτουργίες που λύνουν το πρόβλημα της μειωμένης καθαριότητας ήχου, που μπορεί να είχες προηγουμένως, όταν βρισκόσουν στον κεντρικό δρόμο ή όταν ήθελες να απολαύσεις λίγη solo διασκέδαση.

Και αυτό, διότι η open-air τεχνολογία ακρόασης του νέου fashion wearable της HUAWEI, από τη μία παράγει ισχυρό ήχο για να καλύπτει τη μουσική που ακούς, όταν προκύπτει κάτι επείγον και από την άλλη, σε βοηθάει να «δραπετεύεις» από το εξωτερικό περιβάλλον, ακυρώνοντας τους εξωτερικούς ήχους και μειώνοντας τη διαρροή αυτού που ακούς.

Τον τελευταίο καιρό, κάθε fashion addicted girl έγινε πιο tech και social από όσο μπορούσε να φανταστεί, ακριβώς επειδή τα hero smart gadgets της έγιναν πιο stylish και fashion forward από ποτέ. Και όσον αφορά στο No1 hero smart gadget κάθε fashion insider, που δεν είναι άλλο από τα ακουστικά της, πλέον γνωρίζεις πως μπορείς να ανέβεις ακόμη ένα στυλιστικό «σκαλοπάτι» με τα HUAWEI FreeClip. Τι περιμένεις, λοιπόν;

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, ενώ μάλιστα όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community