Όχι το συνηθισμένο σας ρολόι τοίχου

Όχι το συνηθισμένο σας ρολόι τοίχου

Στυλ, κλάση και διαχρονικότητα δίνουν μια διαφορετική εικόνα σε ένα συνηθισμένο gadget σπιτιού.

Μόλις μετακομίσατε σε ένα νέο σπίτι ή μόλις αποφασίσατε να αλλάξετε διακόσμηση στον χώρο σας, και ψάχνετε το ιδανικό ρολόι τοίχου για πού θα «στολίσει» τον τοίχο της κουζίνας. Και εδώ ξεκινά το πρόβλημα.

Η επιλογή ενός ρολογιού τοίχου μπορεί να φαίνεται απλή και τελευταία στη λίστα με τις προτεραιότητες της διακόσμησης ενός σπιτιού, τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα στην πραγματικότητα. Το ρολόι τοίχου πρέπει να βγάζει μια καλαισθησία και μια ιδιαίτερη κλάση στον χώρο, να αποπνέει στυλ και άποψη και να τραβά το βλέμμα χωρίς όμως να κάνει έντονη την παρουσία του.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα ρολόγια τοίχων. Από απλά και minimal μέχρι θεματικά, pop art και designer, στα οποία πρώτα πρέπει να βρεις τους δείκτες, μετά τα νούμερα και μετά να καταλάβεις τι ώρα είναι. Γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το ιδανικό.

Το Henning Koppel του καταστήματος Georg Jensen είναι ένα από τα πιο απλά, όμορφα και στυλάτα ρολόγια που μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε για το σπίτι σας. Πρόκειται για κλασικό και διαχρονικό κομμάτι, σχεδιασμένο από την ελίτ του Δανέζικου design κατά την μεταπολεμική περίοδο, την Henning Koppel. Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό ABS και γυαλί και διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, στις διαστάσεις των 10, 15 και 22cm.

Σκανδιναβικός μινιμαλισμός, κομψή απλότητα και αξεπέραστη ποιότητα, όλα δικά σας με ένα κλικ εδώ.