Γεύση από κεράσι! Μια ανάμνηση από τα παλιά...

Νικολέττα Ράλλη
Γεύση από κεράσι! Μια ανάμνηση από τα παλιά...

Τρελαίνομαι για τα φρούτα! Είμαι από τους τύπους, που ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, μετά από ένα γεμάτο δείπνο ή μεσημεριανό δεν θα προτιμήσω ένα γλυκό, αλλά ολόφρεσκα, ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, με ιδιαίτερη αδυναμία στα κεράσια. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο φρούτο μου φέρνει στο μυαλό πολλές αναμνήσεις.

Τα παιδικά μου χρόνια έχουν γεύση και άρωμα κεράσι! Θυμάμαι ατελείωτα παιχνίδια στη θάλασσα παρέα με την αδερφή μου, αμέτρητες συζητήσεις για το μέλλον μας τα απογεύματα στην αυλή, και μετά από όλα αυτά, έτσι σαν επιβράβευση για τα «κατορθώματά» μας... ένα μπολ κεράσια! Μας έμενε πάντα η ανάμνηση και το ροδαλό χρώμα στα χείλη μετά τις αλλεπάλληλες κερασένιες μπουκιές (ναι, το χρησιμοποιούσαμε και ως κραγιόν)...

Ναι! Το αγαπημένο μου φρούτο... ήταν και το πρώτο μου κραγιόν! Μόλις το έβαζα στα χείλη μου, ένιωθα γυναίκα, δεν ήμουν πια μικρό κορίτσι. Εκείνο το υπέροχο ροδαλό χρώμα που άφηνε στα χείλη μου, η αίσθηση απαλότητας, η μοναδική του γεύση, με συντρόφευε από μικρή σε κάθε μου στιγμή. Στη πρώτη μου βόλτα, στο πρώτο μου ραντεβού, στο πρώτο μου φιλί!
Σαν χθες θυμάμαι, που πηγαίναμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου στο σούπερ μάρκετ και αγόραζε το αγαπημένο μας Liposan Κεράσι ή το τρυπώναμε κρυφά στο καλάθι μας, εκεί στην αναμονή του ταμείου.

IMG 20160624 172619 cb7c7

Τα χρόνια πέρασαν, κεράσια φαγώθηκαν πολλά, άλλοτε ολόφρεσκα στην εποχή τους, άλλοτε ως γλυκό του κουταλιού, άλλοτε πάνω σε τσιζ κέικ, και άλλοτε... στην μορφή του αγαπημένου μου Liposan!!! Όχι! Αυτό δυστυχώς δεν τρώγεται!

Το Liposan Κεράσι είναι το beauty αξεσουάρ που έχω μαζί μου όλο το χρόνο, σε κάθε περίσταση! Mέχρι και σήμερα είναι το μυστικό μου για απαλά, ενυδατωμένα και εντελώς φυσικά χείλη... Γιατί για μένα το κεράσι δεν είναι ένα ακόμη καλοκαιρινό φρούτο! Είναι μια γεύση γεμάτη αναμνήσεις!

IMG 20160624 182703 b6fb8

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου φρούτο; Η σειρά Liposan Fruits σου προσφέρει τρεις ακόμη «λαχταριστές» επιλογές, για χείλη απαλά και «φρουτένια». Φράουλα, Καρπούζι, Raspberry... και η επιλογή είναι δική σου!

Η δική μου μέρα πάντως ξεκινάει με τον πιο γλυκό και... «κερασένιο» τρόπο!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram