H αυγοσαλάτα της Kourtney Kardashian θα γίνει το αγαπημένο σου γεύμα

H αυγοσαλάτα της Kourtney Kardashian θα γίνει το αγαπημένο σου γεύμα

Η αγαπημένη σαλάτα της Kourtney Kardashian είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο ή το βραδινό σου γεύμα.

Οι σαλάτες είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή επιλογή για το ταπεράκι στο γραφείο, ή ως συνοδευτικό για τα κυρίως γεύματά σου. Η Kourtney Kardashian έχει βρει τη σαλάτα που δεν θα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη της αυγοσαλάτα με αβοκάντο.

Νόστιμη, υγιεινή και εύκολη στην παρασκευή της, αποτελεί πρόταση για κάθε ώρα και στιγμή που θες ένα χορταστικό και υγιεινό πιάτο. Τα αυγά είναι εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνη ενώ τα αβοκάντο περιέχουν θρεπτικά συστατικά και έχουν υπέροχη γεύση.

Συνταγή για την αυγοσαλάτα της Kourtney Kardashian

Υλικά: 2 1/2 βραστά αυγά
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλάκια του γλυκού κίτρινη μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι

1/4 φλιτζανιού κολοκυθάκια
1/4 φλιτζανιού κίτρινη κολοκύθα
2 1/2 φλιτζάνια σπανάκι
1/2 φλιτζάνι καρότα
1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 λεμόνι

1694527250268-509014937-salata1.jpg

Εκτέλεση: Τοποθέτησε τρία αυγά σε μια κατσαρόλα και γέμισέ την με κρύο νερό. Άφησε το νερό να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Απέσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά και άφησε τα αυγά να κρυώσουν για 10 λεπτά.

salata2.jpg

Βάλε τα αυγά κάτω από κρύο νερό και τοποθέτησέ τα στο ψυγείο για μία ώρα ώστε να κρυώσουν καλά. Ψιλόκοψέ τα, πρόσθεσε μαγιονέζα, μουστάρδα και αλατοπίπερο. Ανακάτεψε καλά.

salata3.jpg

Τοποθέτησε το μείγμα στο ψυγείο. Για τη σαλάτα, κόψε τα κολοκυθάκια και την κίτρινη κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Ψιλόκοψε και τα καρότα. Ανακάτεψε τα κολοκυθάκια, την κίτρινη κολοκύθα, τα καρότα και το σπανάκι. Κόψε σε φέτες το αβοκάντο και πρόσθεσέ το πάνω από τη σαλάτα.

Ξεχωριστά, χτύπα το ελαιόλαδο, το χυμό ενός λεμονιού, το μηλόξυδο και το αλατοπίπερο. Ρίξε το dressing στα λαχανικά. Βγάλε την αυγοσαλάτα από το ψυγείο και ανακάτεψε με τη σαλάτα. Καλή απόλαυση.

Εσύ ακόμη να την δοκιμάσεις;;

Πηγή κεντρικής: @kourtneykardash