Υγιεινό και light βούτυρο με γεύση ροδάκινο!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Υγιεινό και light βούτυρο με γεύση ροδάκινο!

Εδώ είμαι και πάλι κοντά σας αγαπημένες μου !

Πως περνάνε οι μέρες ! Μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη και ξεκινήσαμε την εκπομπή Όλα Καλά στο Μακεδονία Tv όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο post! Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει αλλά έχω τρομερή ενέργεια και διάθεση. Μου λείπουν λίγο οι γονείς μου βέβαια και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να κατεβαίνω Αθήνα να τους βλέπω. Στην τελευταία μου επίσκεψη είχα μια συζήτηση με τη μαμά μου σχετικά με τις μαρμελάδες! Της αρέσουν πολύ όπως και μένα αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν θερμίδες και δεν τις απολαμβάνουμε συχνά. Μου ζήτησε λοιπόν να της φτιάξω μια μαρμελάδα ή κάτι σαν επάλειμμα με φρούτα που να είναι healthy και light ! "Μαμά κανένα πρόβλημα, έχω ήδη φοβερή συνταγή" .

Ανοίγω το "μαγικό " ντουλάπι και βγάζω μια συσκευασία Del Monte με ροδάκινο που πάντα έχω (όχι μόνο ροδάκινο αλλά και ανανά που σας έχω δώσει και το καλοκαίρι 2 φανταστικές συνταγές smoothie) και ξεκινάω ! Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη συνταγή αυτή σαν peach butter (βούτυρο ροδάκινο) γιατί η υφή του είναι μαλακή σαν βούτυρο!

Θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά και ένα μικρό κατσαρολάκι!

  • 1 συσκευασία ροδάκινα Del monte
  • 3 κουταλιές σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές σούπας λεμόνι

Τα βάζετε όλα στο κατσαρολάκι και σιγοβράζετε για περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά! Ρίχνετε μια ματιά κατά τη διάρκεια και με ένα πιρούνι βοηθάτε λίγο στην πολτοποίηση. Όταν λιώσει τελείως το αποσύρετε από τη φωτιά , αφήνετε να κρυώσει, το βάζετε σε ένα βαζάκι και έτοιμο!

Τόσο απλό , νόστιμο και υγιεινό! Διατηρείται στο ψυγείο περίπου 2 βδομάδες ! Απόλυτα φυσικό χωρίς συντηρητικά! Δοκιμάστε το σκέτο, σε ψωμάκι ή σε pancakes που επίσης σας έχω δώσει φοβερή συνταγή! Πιστέψτε με θα ξετρελαθείτε !!

Καλή σας απόλαυση !

Fit your life the east way

Υ.Γ Περιμένω τα σχόλια σας στο instagram @maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou