Workout και στις διακοπές…γίνεται!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Workout και στις διακοπές…γίνεται!

10-15 λεπτά θα δώσουν στο σώμα σας το boost που χρειάζεται!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Είμαι σίγουρη πως ήδη οι περισσότερες έχετε αρχίσει τα μπανάκια σας και τις μικρές καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Για όσες ακόμα δεν έχετε πάει κάπου, φαντάζομαι ότι το μυαλό σας είναι ήδη εκεί δεδομένου του ότι περάσαμε έναν δύσκολο και καταθλιπτικό, θα έλεγα, χειμώνα.

Καθώς το καλοκαίρι με τη ζέστη δεν έχουμε πολλή διάθεση για γυμναστική, αλλά όσο να’ ναι θέλουμε να διατηρούμε και τη γραμμή μας, σας ετοίμασα μια σειρά από απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε από το μέρος των διακοπών σας. 10-15 λεπτά θα δώσουν στο σώμα σας το boost που χρειάζεται, θα σας βοηθήσουν να κάψετε τις έξτρα θερμίδες των διακοπών ενώ παράλληλα θα συνεισφέρουν στη σύσφιξη του σώματος.

Αν είστε σαν εμένα που δεν μπορώ καθόλου τον ιδρώτα και ιδιαίτερα την κακοσμία, το αποσμητικό Rexona Maximum Protection με τη μοναδική τεχνολογία Motion Sense ενεργοποιείται με κάθε σου κίνηση για να σε προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία έως και 96 ώρες!

mlv2

Ακόμα και στις διακοπές συνεχίζουμε να είμαστε δραστήριες και να προσέχουμε το σώμα μας! Γι’ αυτό λοιπόν σηκωθείτε, ετοιμαστείτε, βάλτε Rexona και φύγαμε για το workout μας!

  • Προβολές

12 επαναλήψεις στο κάθε πόδι, επαναλαμβάνουμε για 3 κύκλους

provoles
  • Squat

15 επαναλήψεις, επαναλαμβάνουμε για 3 κύκλους

squat
  • Απαγωγή ισχίου

15 επαναλήψεις στο κάθε πόδι, επαναλαμβάνουμε για 3 κύκλους

isxio

Πίνουμε νερό, ετοιμάζουμε την τσάντα μας, έχουμε πάντα το Rexona αποσμητικό μας και πάμε παραλία!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram: maria_louiza_real και facebook: maria Louiza vourou