Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό look της με κολάν είναι τέλειο για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό look της με κολάν είναι τέλειο για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου

Κολάν + puffer jacket: Το πιο άνετο και stylish combo, αν έχεις κανονίσει εκδρομούλα το Σαββατοκύριακο.

Αυτό είναι το τελευταίο τριήμερο πριν τα January blues. Ξέρεις για τι μιλάμε. Για τη γνωστή θλίψη και απογοήτευση, που σε πιάνει αμέσω μετά τις γιορτές. Αυτή τη ματαιότητα. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, αυτό το τελευταίο τριήμερο μαζί με την ημέρα των Φώτων και φύγε για μία μικρή εκδρομούλα αυθημερόν, κάπου κοντά στην πόλη, όπου θα βρεθείς για λίγο δίπλα στη φύση. Ο καιρός είναι μεγάλος σύμμαχος.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα μιας mini χειμερινής απόδρασης είναι και το τι θα φορέσουμε, γιατί εδώ πρέπει να ενώσουμε με επιτυχία την άνεση και το στυλ. Αν μάλιστα πας σε έναν ορεινό προορισμό, τότε πρέπει να βρεις και κάτι ζεστό, γιατί η θερμοκρασία θα έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτή της πόλης. Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Στεμνίτσα, για να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της και φρόντισε να κάνει το πιο stylish look, για μις βόλτα στα ελληνικά χωριά.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε τα πιο stylish x-mas σύνολα και εμείς έχουμε τα τρία καλύτερα

athina_oikonomakou-(6).jpg

Photo: Instagram stories/@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το απόλυτο sporty σύνολο του Σαββατοκύριακου.

Εκδορμή στο βουνό, λοιπόν, για την Αθηνά, που δημιούργησε το πιο υπέροχο outfit για να κάνει τις βόλτες της στη Στεμνίτσα. Ένα look που εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς και για τις casual εμφανίσεις σου στην πόλη. Πιο συγκεκιρμένα, η Αθηνά φόρεσε ένα αθλητικό κολάν, σε σκούρο γκρι-ανθρακί χρώμα, με λευκά prints. Από πάνω φόρεσε ένα over sized t-shirt μαζί με ένα hoodie, που είχε fun prints και κεντήματα σε διάφορα χρώματα. Τα αθλητικά παπούτσια και οι χοντρές αθλητικές κάλτσες είναι απαραίτητες, όπως καταλαβαίνεις.

https://www.instagram.com/p/Cm9CzudIAB0

Το look ολοκληρώθηκε πολύ εύστοχα με ένα puffer jacket με κουκούλα, που φτάνει λίγο πιο κάτω από τους γοφούς και ένα fluffy καπέλο σε στυλ jockey. Γενικά, τα καπέλα, είτε jockey, είτε bucket, είναι τέλεια για τις εκδρομές μας, γιατί μας κρατάνε ταυτόχρονα ζεστές και προστατευμένες από τον ήλιο. Η Αθηνά μας έδωσε το κατάλληλη inspo, οπότε τώρα είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις το κατάλληλο σύνολο για την τελευταία εξόρμηση των γιορτών.