Kendall Jenner: Συνεχίζει την παράδοση του πιο stylish πασχαλινού φορέματος με μία vintage επιλογή

Ναταλία Κατσακιώρη
Kendall Jenner: Συνεχίζει την παράδοση του πιο stylish πασχαλινού φορέματος με μία vintage επιλογή

Η Kendall έχει πάντα τον τρόπο να κάνει το πασχαλινό της look αξέχαστο. Φέτος, βρήκε άλλο ένα μοναδικό vintage κομμάτι.

Κάθε Κυριακή του Πάσχα, η οικογένεια Kardashian περνάει μαζί την ημέρα, με τις αδερφές Kardashians-Jenners να μας μεταφέρουν πάντα ένα μικρό κομμάτι από το πολυτελές τραπέζι που στήνεται συνήθως στο σπίτι της Kris Jenner στο Malibu. Ανάμεσα τους η Kendall Jenner είναι πάντα αυτή που επιλέγει ένα look, το οποίο «παραδοσιακά» τώρα πια έχει έναν ανοιξιάτικο, ρομαντικό, Easter χαρακτήρα. Είναι η δική της μικρή πασχαλινή παράδοση και μας αρέσει πολύ να την παρακολουθούμε χρόνο με το χρόνο. Και αυτή τη φορά φρόντισε να μην μας απογοητεύσει και μαζί με την αγαπημένη της στυλίστρια -και δική μας λατρεμένη- Dani Michelle, βρήκε άλλο ένα μοναδικό vintage item από τα 90s.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα φορέσουμε φέτος στην Ανάσταση με flats ή ψηλοτάκουνα

https://www.instagram.com/p/Cq1FMaZvl0J

To slip dress της Kendall Jenner μας γύρισε πίσω στην καλύτερη εποχή της Stella McCartney.

Αρχικά, να πούμε ότι το vintage hunting, ναι, είναι τάση. Και η Dani Michelle είναι η απόλυτη expert σε αυτό, έχοντας βρει κατά καιρούς για τις διάσημες πελάτισσές της τους μεγαλύτερους θησαυρούς. Ας μην ξεχνάμε πως έντυσε σχεδόν ολόκληρο το γάμο της Courtney Kardashian με vintage σχεδιαστικά κομμάτια κορυφαίων σχεδιαστών. Εδώ λοιπόν βρήκε για την Kendall το απόλυτο slip dress από μία συλλογή που γέννησε στην πραγματικότητα τον όρο και έφερε το lingerie φόρεμα στη μόδα. Μιλάμε φυσικά για την Stella McCartney και τη συλλογή της για τον οίκο Chloe το 1998, όταν εκείνη είχε ακόμη τον τίτλο της creative director.

kendall_jenner_easter_look-(4).jpg

Photo: Instagram/@tabvintage

H Kendall έβαλε, λοιπόν, στη συλλογή της ένα υπέροχο slip dress στο πιο elegant baby blue χρώμα που έχεις δει. Μεταξβτό σατέν και λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα δημιουργούν ένα lingerie φόρεμα σε maxi γραμμή, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Ειδικά, πάνω στην Kendall. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι πάνω του είναι φυσικά η γραμμή του, που διαγράφει τις αναλογίες και το halter neck δέσιμο στο λαιμό. Στο catwalk το είχε φορέσει το 1998 η Naomi Campbell και το Tab Vintage, που έδωσε το φόρεμα στην Kendall, μας θύμισε το show.

Μπορεί να σου είναι λίγο δύσκολο να βρεις ένα τέτοιο item, αλλά μήπως ένα slip dress με λιτή γραμμή και μια χαριτωμένη ζακέτα θα ήταν μία καλή λύση και για το δικό σου πασχαλινό look;

https://www.instagram.com/p/Cq1ns_kPn0a