Μαρία Κορινθίου: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαρία Κορινθίου: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες

Η Μαρία έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να αναδεινύει το σώμα της και το λευκό είναι γαι εκείνη το χρώμα της φετινής άνοιξης. 

Γενικά στη μόδα υπάρχουν πολλοί μύθοι που συνοδεύουν το styling και τον τρόπο που ντυνόμαστε. Ένας από αυτούς είναι ότι το λευκό χρώμα παχαίνει. Ότι δίνει δηλαδή όγκο και μπορεί να χαλάσει την ισορροπία σε ένα look. Αυτό είναι μία υπόθεση που ακολουθεί και την υπόλοιπη ανοιχτόχρωμη παλέτα, αλλά προφανώς είναι κάτι που δεν ισχύει. Βασιζόμενες σε αυτούς ακριβώς τους λάθος μύθους οι curvy γυναίκες ήταν κατά κάποιο τρόπο καταδικασμένες να φοράνε σκουρόχρωμα ρούχα και κυρίως μαύρο. Γιατί δίνει την εντύπωση ότι αδυνατίζει και μακραίνει τη σιλουέτα.

Προσωπικά ποντάρω πάντα στη γραμμή και όχι στο χρώμα του κάθε ρούχου και είναι αυτή που μπορεί να απογειώσει ή αντίστοιχα να ρίξει ένα look. Και ευτυχώς τώρα πια έχουμε πολλές αποδείξεις από τις fashion influencers, που μας έχουν δείξει μέσα από το content στα social media ότι μια γυναίκα μπορεί να φορέσει πλέον τα πάντα και να δείχνει κομψή. Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, που αγαπά τη juicy σιλουέτα της και είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορείς να αναδείξεις σωστά τις καμπύλες σου.

Coachella 2023 recap: Τα καλύτερα looks από τις πρώτες μέρες του πιο πολύχρωμου bohemian φεστιβάλ

https://www.instagram.com/p/CqsQBirNfGX

Το λευκό φόρεμα της Μαρίας έχει την ιδανική γραμμή για γυναίκες με καμπύλες.

Η Μαρία φαίνεται πώς αυτήν άνοιξη έχει αγκαλιάσει το λευκό χρώμα και για αυτό το προτιμάει συχνά και στις εμφανίσεις της στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Πριν λίγες μέρες μάλιστα φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα σε λευκό με μικρές μαύρες λεπτομέρειες, που είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι που ακολουθεί, αν έχεις κάποια κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση. Και ναι είναι ένα εφαμροστό φόρεμα!

https://www.instagram.com/p/CrNsWRztcue

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ένα midi φόρεμα, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο, με off shoulder λαιμόκοψη και βολάν στο τελείωμα, που το κάνουν ακόμη πιο θηλυκό και παιχνιδιάρικο. Στο μπούστο και το τελείωμα υπάρχουν κάποιες μαύρες λεπτομέρειες, για αυτό και η Μαρία συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα με φιόγκο στο πίσω μέρος. Οι απλοί, κλασικοί κρίκοι ήταν τα σκουλαρίκια που ολοκλήρωσαν το look.