Η Kate Middleton με κόκκινο εντυπωσιακό κοστούμι έλαμψε στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Η Kate Middleton με κόκκινο εντυπωσιακό κοστούμι έλαμψε στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

(Leon Neal/Pool Photo via AP)

GETTY IMAGES

Το κατακόκκινο tuxedo της πριγκίπισσας Katherine έκλεισε ένα τριήμερο με εντυπωσιακές εμφανίσεις και επισφράγισε τον τίτλο της ως το απόλυτο royal style icon.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε και την πολυαναμενόμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Κια σίγουρα θα έχεις δει όλες τις royal εμφανίσεις και όλα τα παρελειπόμενα. Αλλά πάντα υπάρχει «χώρος» για λίγο ακόμη royal style, ειδικά όταν πρόκειται για την απόλυτη expert, δηλαδή την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton. Η Kate έκλεψε τις εντυπώσεις την ημέρα της στέψης με το ολόλευκο custom made σύνολο της δια χειρός Sarah Burton, πάντα από τον οίκο Alexander McQueen, ενώ το matching outfit με τη μικρή Charlotte ήταν που πραγματικά συζητήθηκε πιο πολύ από όλα. Αυτό και το custom made headpiece τους με τα 3D λουλούδια αντί για μια συνηθισμένη τιάρα.

Εχθές το απόγευμα είχαμε και τη συναυλία, που ολοκλήρωσε τους εορτασμούς. ΣΤην πρώτη θέση φυσικά ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα και δίπλα τους o διάδοχος πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, με το μικρό Louis να μην βρίσκεται στην εκδήλωση.

H συγκίνηση της Kate Middleton όταν μίλησε ο William στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Britain Coronation Concert

(Chris Jackson/Pool Photo via AP)

2023 Getty Images
The Coronation Of Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Windsor Castle Concert

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

PA

To κόκκινο κοστούμι της Kate Middleton ήταν το look που θέλαμε από την πριγκίπισσα για τη λαμπερή βραδιά.

Όλες οι εμφανίσεις της Kate Middleton είναι προσεγμένες και έχουν πάρει μια άλλη μορφή τον τελευταίο ένα χρόνο, δίνοντας μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα αλλά και στους συμβολισμούς των συνόλων που επιλέγει. Εχθές, λοιπόν, πήγε το power dressing σε άλλο επίπεδο, επιλέγοντας ένα κοστούμι του master στο tailoring Alexander McQueen σε έντονο κόκκινο χρώμα. Το wide leg παντελόνι της πριγκίπισσας Katherine συνδυάστηκε με ένα σακάκι με ασύμμετρο τελείωμα, που κουμπώνει στο πλάι, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και bold ώμους. Ένα από τα signature στοιχεία στα blazer του οίκου.

https://www.instagram.com/p/Cr9mcnPIh7I

Φυσικά, το όλο look συνδυάστηκε και με ασορτί, ψηλοτάκουνες, pointy γόβες από καστόρι σε έντονο κόκκινο Gianvito Rossi, ενώ η Kate Middleton κράτησε και ένα Miu Miu matching clutch τσαντάκι. Τα κοσμήματα που επέλεξε για τη βραδιά ήταν επίσης minimal, με χρυσές αλυσίδες και λευκές πολύτιμες πέτρες από τον οίκο Van Cleef & Arpels. Αν και τα κοσμήματα ήταν μεγάλης αξίας φυσικά, ακολούθησαν την οπτική που ήθελε να δώσει ο νέος βασιλιάς στη στέψη του και δεν είχαν το κλασικό, royal attitude.

Britain Coronation Concert

(Leon Neal/Pool Photo via AP)

GETTY IMAGES