Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο ανατρεπτικό σετ για κάθε περίσταση -Συνδυάζεται και με sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο ανατρεπτικό σετ για κάθε περίσταση -Συνδυάζεται και με sneakers

Ένα μοναδικό σετ με πουκάμισο και φαρδύ παντελόνι που φέρει ελληνική υπογραφή.

Τα σετ, δηλαδή τα matching ρούχα πάνω-κάτω, έχουν από μόνα τους μια retro νότα. Κυρίως γιατί το ασορτί ντύσιμο έχει κατά κάποιο τρόπο ταυτιστεί με περασμένες δεκαετίες και το θεωρούσαμε μέχρι και πριν κάποιες σεζόν λίγο συντηρητικό. Φυσικά και είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να κάνεις styling και να συνδυάζεις πολλά διαφορετικά μοτίβα μαζί, αλλά σκέψου πόσο εύκολο και άνετο θα ήταν για σένα να βάζεις αμέσως τα ρούχα σου, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι σαν να φοράς μία ολόσωμη φόρμα.

Ε, λοιπόν, ένα ωραίο, stylish σετάκι σε καλοκαιρινό mood μπορεί να παίξει αυτόν ακριβώς το ρόλο και η Ζέτα Μακρυπούλια φυσικά και το έχει ανακαλύψει. Μαζί με τον στυλίστα της και fashion director Χρήστο Αλεξανδρόπουλο δημιούργησαν άλλο ένα εντυπωσιακό look για την καθημερινή εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια, το αγαπημένο Ρουκ Ζουκ. Και μάλιστα έχει την υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά brands, που κάνουν διεθνή καριέρα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με σύνολο Zeus and Δione.

Την Zeus and Δione σίγουρα την ξέρεις. Και αν δεν την ξέρεις, τότε πρέπει σίγουρα να την μάθεις, γιατί είναι ένα από τα ελληνικά σχεδιαστικά brands με σημαντική παρουσία στο εξωτερικό. Το label της Δήμητρας Κολοτούρας έχει επανασυστήσει στο κοινό τα ελληνικά υφάσματα και τις παραδοσιακές τεχνικές κεντήματος και κατασκευής ρούχων. Ένα φανταστικό σύνολο από τη νέα τους SS23 συλλογή επέλεξε λοιπόν και η Ζέτα Μακρυπούλια, που φόρεσε μία μπλούζα σε στυλ πουκάμισο και ένα cropped wide leg παντελόνι στο ίδιο ακριβώς χρώμα και στυλ με το top της.

https://www.instagram.com/p/CsD0UkbIa3U

Είναι ένα σετ με μετάξι από το Σουφλί και ειδική επεξεργασία σε woven από πάνω, που το κάνει και τόσο μοναδικό. Η Ζέτα επέλεξε να το φορέσει με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και να μαζέψει λίγο τα μανίκια. Ο γιακάς τύπου μάο είναι επίσης ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο στα πουκάμισα, που μπορεί να αναβαθμίσει ένα look. Γιατί το κάνει αυτόματα πιο minimal και ψαγμένο, ενώ η συγκεκριμένη μπλούζα μπορεί να φορεθεί και με πιο casual outfits, παρά το πολυτελές υλικό της.

https://www.instagram.com/p/CrRQSFXAdm7
zeusdione3.jpg

Zeus + Δione