Η Angelina Jolie στη Νέα Υόρκη με το μαύρο 70s φόρεμα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Angelina Jolie στη Νέα Υόρκη με το μαύρο 70s φόρεμα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

 (Photo by Gotham/GC Images)

Empire Images

Το μικρό μαύρο φόρεμα της Angelina είναι must για κάθε γυναίκα. 

Τις τελευταίες μέρες η Angelina Jolie βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και όπως είναι φυσικό, ο φακός των φωτογράφων την ακολουθεί παντού. Η Jolie εκτός από την εθελοντική και την ακτιβιστική της δράση, ανακοίνωσε πρόσφατα και την επιχειρηματική δραστηριοποίηση της στο χώρο της μόδας με το Atelier Jolie να κάνει μία σύμπραξη με τον οίκο Chloe. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις της πρόκειται για ένα brand που θα ακολουθεί πιστά όλες τις πεποιθήσεις της Angelina Jolie για τη δίκαιη εργασία και την ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων, έχοντας παράλληλα και βιώσιμο πρόσημο.

Καθώς, λοιπόν, η Angelina βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αν παρατηρήσει κανείς τις εμφανίσεις της θα διαπιστώσει ότι η star επιμένει στο minimal προσανατολισμό της ντουλάπας της, τον οποίο και έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια. Απλά, chic φορέματα, μονόχρωμα πανωφόρια και elegant παπούτσια είναι τα αγαπημένα στοιχεία μιας capsule γκαρνταρόμπας που έχει δημιουργήσει και της ταιριάζει πολύ.

Η Kendall Jenner αναβίωσε το iconic σύνολο της Carrie Bradshaw-5 επιλογές για να το φορέσεις και εσύ

https://www.instagram.com/p/CuC632mpNnb/

Το μαύρο wrap της Angelina Jolie που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.

wrap dresses είναι μια ολόκληρη κατηγορία στο γυναικείο ντύσιμο και από τη δεκαετία του 1970, όταν η Diane Von Fürstenberg έβαλε στη ζωή μας τα iconic φορέματα, δεν έχουν φύγει ποτέ από το προσκήνιο. Είναι ένα σχέδιο που αφορά κάθε σωματότυπο και κολακεύει κάθε γυναίκα, για αυτό και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Η Angelina Jolie φόρεσε ένα μαύρο wrap dress στην πιο διαχρονική του εκδοχή, με μακριά μανίκια και μία ασορτί μαύρη ζώνη για να τονίσει τη μέση της.

Celebrity Sightings In New York City - June 28, 2023

(Photo by Gotham/GC Images)

Empire Images

Από κάτω φόρεσε τις αγαπημένες της pointy, μαύρες γόβες που όπως φαίνεται έχουν γίνει το go to ζευγάρι της, επιλέγοντας ένα μεσαίο ύψος σε τακούνι, ενώ τα μεγάλα 70s γυαλιά ηλίου με τον ντεγκραντέ φακό, απογείωσαν το coolness της δεκαετίας και έκαναν ακόμη πιο ξεκάθαρο το όλο vibe. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κράτησε ένα μικρό δερμάτινο φάκελο αντί για κάποια μεγάλη, καθημερινή shopping bag, κάνοντας μια πιο ιδιαίτερη επιλογή από τις συνηθισμένες της.

Celebrity Sightings In New York City - June 28, 2023

(Photo by Gotham/GC Images)

Empire Images