Η Diane Kruger βρήκε το κατάλληλο φόρεμα για καλοκαίρι -Και έχει μάλιστα ελληνική υπογραφή

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Diane Kruger βρήκε το κατάλληλο φόρεμα για καλοκαίρι -Και έχει μάλιστα ελληνική υπογραφή

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα σε έντονο τιρκουάζ από ένα αγαπημένο, ελληνικό brand.

Σίγουρα η Diane Kruger δεν είναι μια ηθοποιός που έχει απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή της και το life style της. Μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, που ξεκίνησε από το modelling για να μεταπηδήσει στο σινεμά και την υποκριτική με μεγάλη επιτυχία, που συχνά χρειάστηκε να αποδείξει ότι δεν είναι άλλη μια ωραία του Hollywood, αν και οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε ως Ωραία Ελένη της Τροίας στο πλευρό του Orlando Bloom. Από τότε βέβαια έχουν περάσει χρόνια και η Diane Kruger είναι πλέον μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς του κόσμου, που εκτός από τον κινηματογράφο έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της μόδας.

Η ίδια εντυπωσιάζει πάντα με τις red carpet εμφανίσεις της για τις οποίες επιλέγει σύνολα από κορυφαίους σχεδιαστές και οίκους μόδας, τολμώντας και κάποια πιο ιδιαίτερα και sexy looks. Εκτός, όμως, από το κόκκινο χαλί η ίδια συμμετέχει σε πολλές καμπάνιες και είναι ambassador luxury brands, ενώ έχει υπάρξει και μούσα σχεδιαστών όπως ο Karl Lagerfeld. Είναι πάντα κομψή και τραβάει πάντα τα βλέμματα, χωρίς απαραίτητα να επενδύει σε κάτι υπερβολικό ή edgy.

Το αρχαιοελληνικό look της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η πιο stylish επιλογή για τους γάμους της σεζόν

Βρήκαμε το καλοκαιρινό φόρεμα της Diane Kruger.

Τις προηγούμενες μέρες η Diane Kruger μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram την έναρξη των διακοπών της, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες της μαζί με την κόρη και τον άνδρα της. Σε μία από αυτές ποζάρει άβαφη και χαλαρή με το πιο easy breezy φόρεμα του καλοκαιριού σε bold τιρκουάζ χρώμα. Και μάλιστα το συγκεκριμένο φόρεμα έχει ελληνική υπογραφή, αφού εμείς ανακαλύψαμε την ελληνική εταιρία από όπου μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις.

https://www.instagram.com/p/CuYvX0io-MF/

Είναι το Maro dress από την SS23 συλλογή των Karavan Clothing, μια ελληνική εταιρία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τη ζωή μας λίγο πιο πολύχρωμη, πιο ζωντανή, με retro αναφορές και πρωτότυπα τυπώματα. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει έναν vintage χαρακτήρα και μας θυμίζει τις ρόμπες που φόραγαν οι γιαγιάδες μας, αλλά σε μία πιο funky εκδοχή, με πετσετέ ύφασμα και δύο χαριτωμένα κοκοράκια κεντημένα στο στήθος. Ότι πρέπει για τη βαλίτσα των διακοπών μας και τις βόλτες μας δίπλα στη θάλασσα.

karavan.png

Maro dress, Karavanclothing.com

Red carpet εμφανίσεις της Diane Kruger: