Η Μπέττυ Μαγγίρα με midi φούστα και crop top -Το πιο κομψό look από τις διακοπές της στις Κυκλάδες

Η Μπέττυ Μαγγίρα με midi φούστα και crop top -Το πιο κομψό look από τις διακοπές της στις Κυκλάδες

Το τέλειο outfit για ένα βράδυ στο νησί. Η Μπέττυ το συνδύασε με flats.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει μπει στη επάξια στη λίστα με τις μεγάλες νικήτριες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και ετοιμάζεται για μια νέα χρονιά, όπου θα μας λέει καλημέρα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Εκτός, όμως, από την επιτυχία της στα τηλεοπτικά ως κεντρική -πλέον- παρουσιάστρια, η Μπέττυ είναι παράλληλα και μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Το στυλ της ήταν πάντα προσεγμένο ακόμη και όταν τη βλέπαμε κάπου μόνο ως καλεσμένη, αλλά τώρα είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τα σύνολά της σε καθημερινή βάση. Και η Μπέττυ παίρνει το βραβείο της minimal chic παρουσίας της φετινής πρωινής ζώνης.

https://www.instagram.com/p/CviMEIOs6_g/

Οι απλές γραμμές, που κολακεύουν το σώμα είναι πάντα οι αγαπημένες της, κάνοντάς τες λίγο πιο ενδιαφέρουσες με τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints. Αυτή την περίοδο η Μπέττυ απολαμβάνει φυσικά τις διακοπές της και πριν λίγες μέρες βρέθηκε στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στην Ίο και την Κίμωλο μαζί με την οικογένειά της, από όπου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες. Το εκπληκτικό της bikini body είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς, όπως και τα all time classic σχέδια που προτιμά στα μπικίνι της. Ανάμεσα στις φωτογραφίες της, όμως, ξεχωρίσαμε και το τέλειο βραδινό look για το νησί.

Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs και όλοι αναρωτιούνται το γιατί

Crop top + φούστα: Η Μπέττυ Μαγγίρα με printed set στο νησί.

Το combo crop top και midi φούστα με ψηλή μέση είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της Μπέττυς Μαγγίρα. Την έχουμε δει να προτιμά ανάλογα σύνολα και μέσα στο χειμώνα στην εκπομπή της, αλλά και στην προσωπική της ζωή, σε εμφανίσεις που κάνει σε εξόδους της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου μας έδειξε το τέλειο look για ένα dinner στο νησί ή ένα χαλαρό ποτό.

betty_maggira-(6).jpg

Το ζεστό πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος μαζί με το άσπρο συμπλήρωσαν το μοίβο που επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα για το σετάκι της. Το top είναι ένα off shoulder μπλουζάκι σε crop γραμμή με μεγάλα, puffy μανίκια. Η φούστα έχει φυσικά ψηλή μέση και ανοίγει, δημιουργώντας τον απαραίτητο όγκο στο τελείωμα. Η Μπέττυ συνδύασε ιδανικά το όλο look με ένα ζευγάρι sliders.

undefined