Η Σοφία Καρβέλα βρήκε την τέλεια εναλλακτική στο καθημερινό μας σακάκι

Η Σοφία Καρβέλα βρήκε την τέλεια εναλλακτική στο καθημερινό μας σακάκι

Αν έχεις βαρεθεί το αναμενόμενο office look με σακάκι.

Αν υπάρχει ένα blazer girl μέσα στην ελληνική showbiz, αυτή είναι σίγουρα η Σοφία Καρβέλα. Αν,λοιπόν, είσαι και εσύ από τα κορίτσια που αγαπάς τη μόδα και αναζητάς έμπνευση στα social media, τότε με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι η Σοφία ξέρει πολύ καλά πώς να φορέσει ένα σακάκι. Αρχικά, διαθέτει μια τεράστια συλλογή με σακάκια, που πολλές θα ζηλεύαμε. Κλασικά μαύρα και μπεζ σχέδια, blazers με tweed ύφασμα, έντονους ώμους και ιδιαίτερα κουμπιά είναι μόνο κάποια από τα πολλά διαφορετικά shapes που θα δεις στις αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/CuAtJeMP_8g/

Ακόμα, όμως, και οι γυναίκες, που έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο, δικό τους στυλ και απολαμβάνουν τη στυλιστική τους ρουτίνα, ως έχει, θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο επίκαιρο, που να είναι κοντά στην αισθητική τους αλλά να έχει και αυτό το καινούργιο touch μιας νέας τάσης. Έτσι και η Σοφία Καρβέλα παρόλο που είναι φανατική υπέρμαχος των blazers, δοκίμασε ένα νέο φθινοπωρινό πανωφόρι, το οποίο μπορείς και εσύ να έχεις σαν εναλλακτική για τα denims σου.

thesofiakarvela_350460824_3533964343495019_9215320657487970806_n.jpg

Τα πέντε πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must

Η πλεκτή ζακέτα είναι η τέλεια εναλλακτική στα σακάκια.

Φεύγεις νωρίς το πρωί από το σπίτι και γυρνάς αργά το βράδυ. Είναι ακριβώς αυτές οι ώρες που θα χρειαστείς ένα ελαφρύ πανωφόρι. Από Δευτέρα ειδικά που ακούγεται ότι έρχεται πτώση της θερμοκρασίας θα θυμηθείς τις συμβουλές μας. Μέσα σε όλα αυτά δεν θέλεις πάλι να φορέσεις σακάκι, αλλά θέλεις να κάνεις ένα πιο χαλαρό και cozy, φθινοπωρινό look. Η ιδανική εναλλακτική είναι μια ελαφριά, πλεκτή ζακέτα, σαν αυτή που θα δεις σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/CxV1un2PZC0/

Μιλάμε για μια maxi ζακέτα με ελαφριά πλέξη, κουμπιά μέχρι κάτω και ασορτί ζώνη, σε ανοιχτό μπεζ χρώμα της άμμου. Από μακριά θα μπορούσε να την περάσει κανείς και για καμπαρντίνα ή ακόμη και για ένα πολύ ελαφρύ παλτό. Η Σοφία τη συνδύασε με ένα μαύρο wide leg παντελόνι και λευκά sneakers, αλλά και minimal αξεσουάρ. Βρες ένα αντίστοιχο σχέδιο στην αγορά και βάλε μια αέρινη ζακέτα στα σύνολά σου, απογειώνοντας το στυλ σου.