Η Victoria Beckham με κόκκινο lingerie φόρεμα αποδεικνύει γιατί παραμένει η Posh της καρδιάς μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Victoria Beckham με κόκκινο lingerie φόρεμα αποδεικνύει γιατί παραμένει η Posh της καρδιάς μας
Photo Credits: @thestewartofny

Με glossy κατακόκκινο φόρεμα -πάντα- στο πλευρό του David Beckham.

Οι Beckhams ήταν, είναι και θα είναι φαινόμενο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Victoria και πρώην Posh Spice επέλεξε να πάρει το όνομα του συζύγου της και με αυτό να χτίσει τη νέα της καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, ιδρύοντας μάλιστα το δικό της εξαιρετικά επιτυχημένο οίκο μόδας. Τώρα, λοιπόν, κάνει και το επόμενο άνοιγμα μπαίνοντας στην αρωματοποιία και λανσάροντας μια σειρά αρωμάτων με την υπογραφή της. H ίδια έχει και τη δική της σειρά καλλυντικών, που αντιπροσωπεύει επίσης το minimal chic στυλ της.

victoria_beckham-(3).jpg

Για το λανσάρισμα, λοιπόν, των αρωμάτων δόθηκε ένα μεγάλο party, στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι φίλοι, και φυσικά το ζεύγος Beckham. Οι δυο τους μπορεί να μας έχουν συνηθίσει σε matching σύνολα, όπως έκαναν συνήθως στα 90s, αλλά αυτή τη φορά η Victoria εμφανίστηκε με ένα κόκκινο, lingerie φόρεμα, ενώ ο David Beckham ήταν όπως πάντα πολύ κομψός με σκούρο μπλε pinstripe κοστούμι, λευκό t-shirt και sneakers.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες καμπαρντίνες του φετινού φθινοπώρου -Και δεν είναι μόνο μπεζ

https://www.instagram.com/p/CyWngKxJXFl/

To ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα της Victoria Beckham ήταν το peak της βραδιάς.

Το ότι η Victoria είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας το ξέρουμε. Όπως επίσης γνωρίζουμε και την εμμονή της με τα lingerie φορέματα. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το haute couture slip dress με το οποίο εμφανίστηκε στο γάμο του γιου της Brooklyn με την Nicola Peltz. Και επιμένει να επανέρχεται στο ίδιο στυλ, ως κλασική trend setter. Γιατί είναι αυτή στην πραγματικότητα που έκανε τάση τα lingerie dresses και μας έδειξε ότι είναι appropriate και για τις πιο επίσημες περιστάσεις.

1697699459077-379492070-victoria_beckham-(2).jpg

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μια ανανεωμένη εκδοχή του, πάντα από την προσωπική της συλλογή. Ένα lingerie dress σε λαμπερό κόκκινο του κρασιού, με ασύμμετρη γραμμή και ωραίο v-neck ντεκολτέ. Το μικρό ντραπέ στην μέση και την κοιλίτσα που έχει γίνει signature του ατελιέ της υπάρχει και εδώ όπως και τα στοιχεία της δαντέλας που μπήκαν σε κάποια σημεία.

Η Victoria συνδύασε το look με ένα ζευγάρι ασορτί πέδιλα και μαύρο καλσόν δίχτυ, ενώ κράτησε ένα μεγάλο clutch bag στο χρώμα της κρέμας.