Η Σίσσυ Χρηστίδου με μαύρο φόρεμα και μπότες έκανε ένα κομψό total black look

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μαύρο φόρεμα και μπότες έκανε ένα κομψό total black look
NDP Photo Agency

Η Σίσσυ συμπλήρωσε το look με ένα τζιν μπουφάν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει μια φάση ανανέωσης. Και αυτό φαίνεται και από την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά και από τον τρόπο που ντύνεται. Αρχικά, όταν έχουμε ανεβασμένη διάθεση βγαίνουμε περισσότερο, πηγαίνουμε να δούμε φίλους και κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα στην καθημερινότητά μας. Έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου βρέθηκε στο party, που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα γενέθλιά του και έκανε ένα πολύ ωραίο look με φόρεμα και μπότες.

Αρχικά, όλοι ξέρουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου αγαπά ιδιαίερα το μαύρο και είναι μια απόχρωση που λατρεύει να φοράει τόσο στις εμφανίσεις της στην πρωινή της εκπομπή το Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του MEGA, όσο και στην προσωπική της ζωή. Βέβαια το τελευταίο διάστημα έκανε και κάποια πειράματα με χρώματα, για να επιστρέψει και πάλι στη μεγάλη της αγάπη, το μαύρο. Οπότε και σε μια βραδιά με φίλους δεν θα μπορούσε να μην επενδύσει και πάλι στο total black. Sexy, θηλυκό και πάντα κομψό.

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το πιο κομψό δερμάτινο παντελόνι στη must απόχρωση της σεζόν

Μαύρο φόρεμα + μπότες: Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει το ιδανικό night out look.

Ένα μαύρο μικρό φόρεμα το έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, σωστά; Έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου, που σίγουρα έχει παραπάνω από ένα little black dresse, επέλεξε μία απλή αλλά άκρως εντυπωσιακή εκδοχή του στην πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο. Μιλάμε για ένα midi, μαύρο, ελαστικό φόρεμα, με ίσια κλασική γραμμή και σούρα στο πλάι στην περιοχή των γοφών, που δημιουργεί ένα ενδιαφέρον ντραπέ στην περιοχή. Εξάλλου το ντραπέ είναι μεγάλη τάση και κολακεύει πολύ έξυπνα τις καμπύλες μας. Για αυτό και οι γυναίκες το έχουμε αγαπήσει τόσο.

9405_SISI_XRISTIDOY_28102023.jpg

NDP Photo Agency

9403_SISI_XRISTIDOY_28102023.jpg

NDP Photo Agency

Από κάτω η Σίσσυ φόρεσε ένα ζευγάρι, μαύρες, pointed μπότες στη shlouchy γραμμή, που είναι και μία από τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν. Μιλάμε για τις μπότες αυτές που είναι κάπως φαρδιές και έρχονται με ένα τρόπο να αγκαλιάσουν το πόδι. Η Σίσσυ ολοκλήρωσε το outfit με ροκ διάθεση και ένα denim jacket, που έδωσε μια χρωματιστή νότα στο total black look της.

9400_DIMITRIS_OYGAREZOS_SISI_XRISTIDOY_28102023.jpg

NDP Photo Agency

9392_DIMITRIS_OYGAREZOS_SISI_XRITIDOY_TZIMIS_STATHOKOSTOPOYLOS_28102023.jpg

NDP Photo Agency