Mini φούστα + ψηλές μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το πιο stylish ασπρόμαυρο look

Ναταλία Κατσακιώρη
Mini φούστα + ψηλές μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το πιο stylish ασπρόμαυρο look

H Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το απόλυτο black and white outfit με φούστα και μπότες.

Το Ρουκ Ζουκ είναι μία από τις εκπομπές που συνεχίζει να μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια, με μια Ζέτα Μακρυπούλια κυριολεκτικά ασταμάτητη. Γενικά, μιλάμε για ένα concept που της ταιριάζει πολύ και στο οποίο όπως όλα δείχνουν η ίδια ήθελε να είναι, παρόλες τις φήμες περί αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1 λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η Ζέτα όμως έμεινε -και πολύ καλά έκανε- συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με γέλιο, χαρά και κέφι. Αλλά και πολύ στυλ.

https://www.instagram.com/reel/CzV6UcHIV1d/

Γιατί ένας ακόμη λόγος που συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το Ρουκ Ζουκ είναι και το φανταστικό στυλ της Ζέτας, η οποία καθημερινά μας κάνει και μια νέα, πρωτότυπη πρόταση. Τα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints είναι τα αγαπημένα της, ενώ με τη βοήθεια του Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει το styling για τη Ζέτα εδώ και αρκετά χρόνια, κάνει καθημερινά outfits που ξεχωρίζουν. Και ενώ η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια συνήθως επιλέγει παντελόνια και άνετα φορέματα, αυτή τη φορά μας έδωσε έμπνευση με ένα look με κοντή φούστα και μπότες.

Λένα Δροσάκη: Με καμηλό σακάκι και ασορτί μπότες έκανε το total black look της άκρως εντυπωσιακό

Mini φούστα + μπότες: Ο girly συνδυασμός της Ζέτας Μακρυπούλια.

Άσπρο-μαύρο. Ένα κλασικό combo, που αγαπάμε όλες οι γυναίκες, ειδικά για την περίοδο του φθινοπώρου. Έτσι και η Ζέτα έκανε ένα υπέροχο outfit με τα δύο κομμάτια που έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου και εσύ. Μία κοντή μαύρη φούστα και ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Οι συγεκριμένες μπότες μάλιστα ξεπερνάνε λίγο και το γόνατο, ενώ επίσης το vinyl, γυαλιστερό υλικό τους τις κάνει ακόμη πιο sexy και θηλυκές.

https://www.instagram.com/p/CzJL5sqoS7R/

Η Ζέτα συνδύασε τη φούστα της με ένα απλό, oversized t-shirt σε pure white απόχρωση, φορεμένο μάλιστα από έξω. Το στοιχείο, βέβαια, που έκανε τη διαφορά ήταν οι μικρές και μεγάλες πέρλες που είναι κεντημένες και στη μπλούζα αλλά και στη φούστα και έκαναν πιο girly την όλη εμφάνιση. Το ίδιο και η μαύρη στέκα στα μαλλιά της, που συνδυάστηκε με ένα κόκκινο κραγιόν.