Κρουαζέ φόρεμα + μπότες: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον συνδυασμό που κολακεύει το σώμα κάθε γυναίκας

Κρουαζέ φόρεμα + μπότες: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον συνδυασμό που κολακεύει το σώμα κάθε γυναίκας

Ο καλύτερος συνδυασμός για κάθε μέρα στο γραφείο.

Η «Shopping Star» Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γίνει τώρα τελευταία ο αγαπημένος μου λογαριασμός στο Instagram. Και αυτό γιατί μέσω της καθημερινής της εκπομπής στο Star δεν δίνει μόνο τις δικές της οδηγίες και συμβουλές στις παίκτριες για να είναι super stylish και να στεφθούν νικήτριες της εβδομάδας, αλλά μας δείχνει και το δικό της προσωπικό στυλ με τα outfits που επιλέγει για την εκπομπή. Μπορεί να τη βλέπαμε και πέρυσι ως κριτή στο My Style Rocks, αλλά εκεί όλα της τα outfits ήταν πιο εντυπωσιακά στο επίπεδο του extravagant και δεν μπορούσαν να μας δώσουν ακριβώς την έμπνευση που θέλαμε για everyday looks, που να μπορούμε να δημιουργήσουμε με ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.

https://www.instagram.com/p/Cy0S1l1tKID/

Τώρα, λοιπόν, με ένα scroll στο προφίλ της θα δεις αυτή την αλλαγή και θα πάρεις αμέσως ιδέες για να ντυθείς και εσύ καθημερινά στο γραφείο, τη βόλτα ή την έξοδο με φίλους. Μέσα στις τελευταίες της αναρτήσεις ξεχωρίσαμε ένα φόρεμα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, γιατί κολακεύει όλα τα σώματα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα.

H Rihanna επανέφερε έτσι απλά το micro trend των motomami jackets

Κρουαζέ: Το σχέδιο που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

Η Ηλιάνα φωτογραφήθηκε με ένα από τα looks της εκπομπής και μας θύμισε γιατί το κρουαζέ είναι ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από ντουλάπα μας. Αρχικά να πούμε ότι μιλάμε για το γνωστό αυτό σταυρωτό φόρεμα, που κλείνει σαν φάκελος με το ένα κομμάτι του υφάσματος να έρχεται πάνω στο άλλο. Συνήθως δένουμε ένα κρουαζέ φόρεμα στη μέση εκτός, κάτι που τονίζει αυτόματα το στήθος και τη μέση μας, ενώ κολακεύει τα πόδια και την υπόλοιπη σιλουέτα. Είναι ένα από τα all time favorite items των Γαλλίδων και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διάλεξε λοιπόν ένα σχέδιο, midi σε ελαφρύ, αέρινο ύφασμα με snake print, το οποίο συνδύασε ανατρεπτικά με ένα ζευγάρι denim μπότες σε σκούρο, blue denim χρώμα. Η μαύρη ζωνούλα απλώς τόνισε ακόμη πιο διακριτικά τη μέση της και έβαλε ένα chic touch στην όλη εμφάνιση.