Τα κόκκινα flats της Σοφίας Καρβέλα είναι το ζευγάρι που χρειάζεσαι για το μήνα των γιορτών

Τα κόκκινα flats της Σοφίας Καρβέλα είναι το ζευγάρι που χρειάζεσαι για το μήνα των γιορτών

Το something red στα καλύτερά του!

Τα έχουμε ξαναπεί. Για το 2023/2024 ξέχνα την κλασική αμερικάνικη φράση «something blue». Από εδώ και πέρα το something red θα είναι αυτό το item που θα ξεχωρίζει στα looks μας, μιας και το κόκκινο χρώμα είναι το αγαπημένο χρώμα όλων των designers και των οίκων μόδας. Μετά από εκείνη τη ροζ λαίλαπα που μας παρέσυρε λόγω της Barbie και του Babriecore trend ήρθαμε σε ένα πιο safe και κατά τη γνώμη μου sexy σημείο, όπου το κόκκινο θα είναι το νέο hot χρώμα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι το κόκκινο είναι και η απόλυτη απόχρωση των Χριστουγέννων, οπότε δεν υπάρχει πιο ιδανικό timing για να την υιοθετήσεις και να την προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

https://www.instagram.com/p/CzwqunGvnbZ/

Αν είσαι η Σοφία Καρβέλα, φυσικά, όλα αυτά τα ξέρεις ήδη. Γιατί είσαι μία από τις πιο stylish παρουσίες στο Instagram feed μας και γιατί είσαι μια άκρως επιτυχημένη στυλίστρια στη Νέα Υόρκη. Ανέκαθεν λατρεύαμε το στυλ της και η Σοφία είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης για όσες αγαπούν το casual chic style. Αυτή τη φορά μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το κόκκινο το μήνα των γιορτών, οπότε ετοιμάσου να αντιγράψεις το inspo.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο παλτό -Και φέτος θα είναι η πιο μεγάλη τάση

Tα κόκκινα flats της Σοφίας Καρβέλα είναι το ζευγάρι του μήνα.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα σύνολο στον κλασικό και πάντα επιτυχημένο χρωματικό συνδυασμό του μαύρου, λευκού και κόκκινου. Είναι μία τάση που δεν πρέπει να ξεχνάς ειδικά μέσα στο Δεκέμβρη, ένα μήνα που αναζητά το κόκκινο χρώμα στα looks μας.

https://www.instagram.com/p/C0ZhHd4uJos/

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα μαύρο washed out denim παντελόνι με ξέφτια, ένα λευκό t-shirt και ένα σκούρο γκρι πουλόβερ, ενώ από πάνω φόρεσε ένα iconic Mugler σακάκι σε κατακόκκινο χρώμα με μεγάλα μαύρα κουμπιά. Τα κόκκινα loafers από το brand The Row είναι η ιδανική επιλογή και για το συγκεκριμένο outfit αλλά και γενικά για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας τα Χριστούγεννα. Έτσι μπορείτε να δώσετε μια festive νότα στα σύνολα των ημερών χωρίς να θυσιάσεται την άνεσή σας.