Αντίο φόρεμα! -Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δύο εναλλακτικά festive looks που ξεχωρίζουν

Αντίο φόρεμα! -Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δύο εναλλακτικά festive looks που ξεχωρίζουν

Έχεις βαρεθεί τα φορέματα με παγιέτες; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την τέλεια εναλλακτική για τα Χριστούγεννα.

Το γιορτινό ντύσιμο, αν και πρόκειται για την πιο λαμπερή περίοδο της χρονιάς έχει με έναν τρόπο γίνει και αυτό κάπως βαρετό και αναμενόμενο. Και τι εννοώ με αυτό; Πόσες κυρίες δεν έρχονται στο ρεβεγιόν με ένα φόρεμα σε βελούδο ή παγιέτες, που είναι και σχεδόν ίδια μεταξύ τους, γιατί τα γνωστά fast fashion brands από όπου ψωνίζουν οι περισσότερες έχουν το ίδιο ή πανομοιότυπο πατρόν; Και κάπως καταλήγουμε να βαριόμαστε τις εμφανίσεις των ρεβεγιόν, γιατί ξέρουμε πάνω κάτω τι θα δούμε και σε πολλές περιπτώσεις μπαίνουμε και εμείς στην παγίδα να ακολουθήσουμε το ρεύμα των υπολοίπων.

Το 2023, όμως, θα είναι η χρονιά που θα κάνεις τη διαφορά και θα εμφανιστείς με κάτι παραπάνω από ένα φόρεμα, που έχεις δει και ξαναδεί στο repeat. Και εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε και να σου δώσουμε έμπνευση μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι ειδική στο θέμα festive looks. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha είναι γνωστή για την αγάπη της στα λαμπερά σύνολα, που έχει ξεκινήσει να κάνει εδώ και μέρες στην καθημερινή της εκπομπή.

Η faux γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα -Τόλμησε ένα item με χρώμα

Τα καλύτερα festive looks δεν χρειάζονται ένα φόρεμα.

Η Σταματίνα φαίνεται ότι πόνταρε όλο της το styling στα εντυπωσιακά bottoms. Και τι σημαίνει αυτό; Ότο βρήκε μία mini ultra glam φούστα κεντημένη με πέτρες αλλά και ένα ασημένιο, metallic παντελόνι, τα οποία είναι όσο λαμπερά θέλουμε, χωρίς να είναι όμως βαρετά ή τετριμμένα. Και το υπόλοιπο styling ακολούθησε το κλασικό στυλ, που τόσο της αρέσει, με ρούχα που έχουμε όλες μας ήδη στη ντουλάπα μας.

https://www.instagram.com/p/C0gPmHCse1l/

Η mini φούστα συνδυάστηκε με ένα μαύρο ζιβάγκο, σε κλασική, στενή γραμμή και ένα ζευγάρι sexy, ψηλοτάκουνες, μαύρες γόβες σε λουστρίνι. Το παντελόνι, όμως, φορέθηκε με ένα ρομαντικό πουκάμισο σε baby blue, μία αισθητική κόντρα που το κατέβασε και έφερε ισορροπία στο outfit. Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με τακούνι stilleto ολοκλήρωσαν ένα βραδινό look, που αυτές τις γιορτές θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα. Πες, λοιπόν, αντίο φόρεμα!

https://www.instagram.com/p/C0Qv2USsyB-/