Critics Choice Awards 2024: Οι 3 τάσεις που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί -Παγιέτες και φιόγκοι!

Ναταλία Κατσακιώρη
Critics Choice Awards 2024: Οι 3 τάσεις που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί -Παγιέτες και φιόγκοι!

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Άλλο ένα κόκκινο χαλί που πάτησε ακριβώς πάνω στα trends που περιμέναμε.

Και τα βραβεία συνεχίζονται. Τα Critics Choice Awards 2024 πραγματοποιήθηκαν εχθές αμέσως μετά τις Χρυσές Σφαίρες και συνέχισαν τις βραβεύσεις επιβεβαιώνοντας τις καλύτερες ταινίες της σεζόν. Η Emma Stone που απέσπασε άλλο ένα αγαλματίδιο για τη συλλογή της ήταν εκεί μαζί με το Γιώργο Λάνθιμο. Μαζί τους και όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις ταινίες που είδαμε στις σκοτεινές αίθουσες μέσα στο 2023.

https://www.instagram.com/reel/C2GqKEeL_OQ/
2024 Critics Choice Awards - Arrivals

Η Margot Robbie με Balmain. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Το κόκκινο χαλί της βραδιάς ήταν εντυπωσιακό για άλλη μια φορά με κάποιες από τις κυρίες που βρέθηκαν καλεσμένες στη μεγάλη βραδιά να επιβεβαιώνουν όλα τα κορυφαία trends που περιμέναμε να δούμε στο red carpet.

https://www.instagram.com/reel/C2GNrTdyCK9/

Κεφάλαιο φούστες: Τα 5 σχέδια που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις του 2024

Oι τρεις τάσεις που είδαμε στο red carpet:

Total glam

Η λάμψη είναι βασική προϋπόθεση ενός red carpet, ειδικά όταν μικάμε για το Hollywood και τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές stars του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Στη χθεσινή βραδιά είδαμε το glam στοιχείο κυρίως μέσα από τις παγιέτες, αφού είχαμε αρκετές κυρίες οι οποίες επέλεξαν ένα total sequined gown για το κόκκινο χαλί των βραβείων. Κορυφαία όλων η Rosamund Pike με εντυπωσιακή aqua δημιουργία Rodarte. Χαρήκαμε επίσης πολύ που είδαμε και πάλι τη Meg Ryan με το κλασικό Saint Laurent φόρεμά της, αν και θα θέλαμε κάτι επιπλέον στα αξεσουάρ.

The Prada effect

Ο οίκος Prada είναι από μόνος του τάση και αυτό επιβεβαιώθηκε και μετά τις Χρυσές Σφαίρες, όπου η εμφάνιση της Hunter Schafer με custom Prada φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις. Και εχθές ήταν αρκετές οι κυρίες που ντύθηκαν δια χειρός Miuccia Prada και Raf Simons. Ανάμεσά τους και η Dua Lipa με την burgundy δημιουργία της και τα ανάγλυφα λουλούδια, που έκαναν το απόλυτο matching με τα κόκκινα μαλλιά της.

The bow era

Ήταν από τις τάσεις που περιμέναμε να δούμε το 2024 στα πρώτα red carpets της σεζόν. Οι καλεσμένες των Golden Globes δεν το τόλμησαν, αλλά στα χθεσινά Critics Choice Awards οι φιόγκοι ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Από τον μεγάλο φιόγκο στο ντε πιες της Elizabeth Debicki και το Oscar De La Renta σύνολό της, μέχρι τους ρομαντικούς φιόγκους του οίκου Chanel, η εποχή της αθωότητας φαίνεται πως επιστρέφει στο Hollywood. Τουλάχιστον από στυλιστικής άποψης.