Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μπέττυ Μαγγίρα συμφωνούν: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσουμε στο γραφείο

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μπέττυ Μαγγίρα συμφωνούν: Αυτή είναι η φούστα που θα φορέσουμε στο γραφείο

Είναι το item που λείπει και από το δικό σου office look.

Το look του γραφείου είναι αυτό που μας απασχολεί πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα σύνολα, που κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Και αυτό γιατί το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα, κάθε πρωί και μαζί του περνάμε τις περισσότερες ώρες μας, μιας και πολλές φορές αμέσως μετά την εργασία μας θα πάμε για ψώνια, για καφέ ή φαγητό ή θα συναντήσουμε φίλους για κάποια άλλη κοινωνική δραστηριότητα. Οπότε αυτό που θα επιλέξουμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι θα μας ακολουθήσει παντού. Για αυτό και έχει τόση βαρύτητα για όλες μας.

https://www.instagram.com/p/C2MQ64fsvX1/

Τώρα, λοιπόν, είναι η ευκαιρία μας να ανανεώσουμε και αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, βάζοντας εδώ ένα item που είναι super sexy και θηλυκό, αλλά ταυτόχρονα και σήμα κατατεθέν του office style. Και αυτή είναι η pencil φούστα. Όταν στα 80s αρχίσαμε να βλέπουμε τις γυναίκες σε σημαντικές θέσεις γραφείου και γενικότερα συνηθίσαμε την παρουσία τους μέσα στο corporate περιβάλλον, τότε δημιουργήθηκε και το Working Girl style, με έμπνευση από την ομότιτλη ταινία. Η pencil φούστα ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Φέτος το αγαπημένο item επιστρέφει και γίνεται πιο chic από ποτέ.

Ιωάννα Μαλέσκου: Βρήκαμε το βελούδινο printed κοστούμι της -Φόρεσέ το και εσύ με ζιβάγκο

Η maxi pencil φούστα είναι το office item που έχει την έγκριση των celebrities.

Δύο από τις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μπέττυ Μαγγίρα, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην πιο θηλυκή και sexy εκδοχή της pencil φούστας. Αυτή είναι η maxi φούστα, με την ψηλή μέση και τη στενή ίσια γραμμή, που φθάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Η Σταματίνα επέλεξε μία έντονη μωβ απόχρωση και τη συνδύασε με μία λευκή, feminine μπλούζα αλλά και matching μωβ γόβες, που δένουν στον αστράγαλο.

Η Μπέττυ από την άλλη εμφανίστηκε στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο με μία γκρι pinstripe φούστα, με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, που κούμπωνε στην πλάτη και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Γενικά η Μπέττυ επιλέγει συχνά τις συγκεκριμένες φούστες και τις πάνε πολύ.

https://www.instagram.com/p/C14l0kyMtP1/