H Meghan Markle μόλις επανέφερε το πιο επίκαιρο φόρεμα των 90s

Ναταλία Κατσακιώρη
H Meghan Markle μόλις επανέφερε το πιο επίκαιρο φόρεμα των 90s

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Eίναι ένα μινιμαλιστικό σχέδιο που θα βάλεις στη ντουλάπα σου το 2024.

Η αλήθεια είναι ότι τα νέα που φθάνουν για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle δεν είναι και τα πιο αισιόδοξα. Από τη μία οι συνεχείς διαμάχες τους με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, που παίρνουν και δίνουν, από την άλλη η διακοπή της ροής του The Archewell Foundation να διακόπτεται μέχρι νεωτέρας και οι φήμες για τα επιχειρηματικά τους και φιλανθρωπικά τους σχέδια έχουν αρχίσει να αναφέρονται σε σύννεφα για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Παρόλα αυτά οι ίδιοι συνεχίζουν να διατηρούν το προφίλ τους και να τους βλέπουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και events, όπου εμφανίζονται πάντα λαμπεροί και πάντα πιασμένοι χέρι-χέρι, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

2023 Variety Power of Women: Los Angeles

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η Meghan, η οποία έχει αφιερώσει πλέον ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην κοινωνική προσφορά και τα διάφορα προγράμματα υποστήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, συνεχίζει να κάνει τις δικές της προσπάθειες από τις ΗΠΑ. Πάντα με αψεγάδιαστο royal style, με τα αγαπημένα της minimal σύνολα και με όλα εκείνα τα statement σύνολα, που κάνουν το less is more πραγματικότητα.

Project Healthy Minds' World Mental Health Day Festival

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Αυτές είναι οι τσάντες που ξεχώρισαν στο street style των fashion weeks -Mini ή oversized;

Το 90s trend που επαναφέρει η Meghan Markle.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα της ταινίας «Bob Marley: One Love », μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του Bob Marley. Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας υπήρχαν φυσικά πολλοί φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που περίμεναν το ζευγάρι, που έφθασε σε cool διάθεση, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

meghan_markle-(9).jpg

GETTY IMAGES

Και αυτό που τράβηξε, φυσικά, τα βλέμματα ήταν για άλλη μια φορά το ολόμαυρο look της Meghan Markle, που μας έφερε στο μυαλό μία από τις μεγαλύτερες τάσεις από τη δεκαετία του 1990. Η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits επέλεξε ένα εντυπωσιακό, minimal gown από την Carolina Herrera με maxi φούστα με όγκο, ενώ το πάνω μέρος του μας θύμιζε το κλασικό κορμάκι της μπαλαρίνας. H χαμηλή λαιμόκοψη και spaghetti straps είναι ένα signature στοιχείο των 90s, που φαίνεται να επαναφέρει στη ντουλάπα της η Meghan.

Συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε bohemian style και ένα μικρό clutch επίσης σε διαχρονικό μαύρο.

https://www.instagram.com/p/C2ffaDTITb7/