Look of the day: Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα αγαπημένο πλεκτό που φοράει ξανά και ξανά

Look of the day: Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα αγαπημένο πλεκτό που φοράει ξανά και ξανά

Eίναι ένα πλεκτό που έχεις σίγουρα και εσύ στη ντουλάπα σου.

Τα πλεκτά είναι ένα πολύ αγαπημένο στοιχείο της γυναικείας ντουλάπας. Κάθε χειμώνα επιστρέφουμε σε αυτά που έχουμε ήδη στη συλλογή μας και φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε και για τις νέες τους τάσεις, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε και τις απαραίτητες προσθήκες. Ένα τουλάχιστον νέο knitwear είναι πάντα στο πρόγραμμα του budget για τις χειμερινές μας αγορές, γιατί όποιο στυλ σε πλεκτό και αν αγοράσεις θα μπορέσεις σίγουρα να το αξιοποιήσεις ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Εσύ έχεις κάποιο αγαπημένο;

https://www.instagram.com/p/C2iKNhqsP55/

H Δούκισσα Νομικού έχει τη δική της ξεχωροστή συλλογή με πλεκτά, τα οποία φοράει στα casual chic καθημερινά της looks για τις όποιες υποχρεώσεις έχει μέσα στην ημέρα. Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα look of the day που συνηθίζει να μας ανεβάζει πολύ συχνά, θα το διαπιστώσεις και μόνη της. Και επειδή αυτό το διάστημα είναι η αλήθεια ότι την είχαμε κάπως χάσει, φρόντισε να μας αποζημιώσει με ένα μικρό update και δύο σύνολα, που φόρεσε μέσα στην εβδομάδα. Εμείς παρατηρήσαμε αμέσως ότι έχει, λοιπόν, ένα αγαπημένο πλεκτό, το οποίο φοράει στο repeat.

https://www.instagram.com/p/CyQZ4l7NwBb/

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε την πιο stylish καμπαρντίνα μαζί με κοστούμι

To ζιβάγκο είναι το go to πλεκτό της Δούκισσας Νομικού.

Το ζιβάγκο φαίνεται ότι είναι το πλεκτό που επιλέγει η Δούκισσα για τις χειμερινές βόλτες του Ιανουρίου. Και είναι μια πολύ σωστή επιλογή, αν λάβουμε υπόψη μας τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχει τελευταία. Στο πρώτο της σύνολο που ανέβασε σε ένα από τα stories της την είδαμε με ένα αμάνικο ζιβάγκο, σε neutral απόχρωση, σαν άλλη Rachel Green, το οποίο συνδύασε με ένα τζιν σε ίσια γραμμή, μαύρα loafers και ένα κοτλέ σακάκι στο χρώμα της κρέμας.

doukissa_nomikou-(1).jpg

Photo: Instagram/@dutchesss_

Στο δεύτερο look της επέλεξε ένα απλό, γκρι ζιβάγκο το οποίο φόρεσε με ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή, μαύρο σακάκι που έριξε με cool τρόπο στους ώμους της και ένα ζευγάρι cowboy μπότες. Φρόντισε μάλιστα να βάλει το παντελόνι μέσα από τις μπότες της, για να τις αναδείξει ακόμα περισσότερο.

doukissa_nomikou-(3).jpg

Photo: Instagram/@dutchesss_

doukissa_nomikou-(2).jpg

Photo: Instagram/@dutchesss_