Mini φούστα +μπότες: Είναι ο αγαπημένος συνδυασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το χειμώνα

Mini φούστα +μπότες: Είναι ο αγαπημένος συνδυασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το χειμώνα

Το αγαπημένο combo της Σταματίνας έχει τα δικά του στυλιστικά μυστικά.

Πόσες φορές δεν έχουμε πει ότι μια γυναίκα είναι σημαντικό να αναγνωρίζει τα δυνατά της σημεία και να ξέρει ποια είναι τα ρούχα που της ταιριάζουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι σίγουρα μία από αυτές, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρεις την αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha με ένα κακό look. Τόσο στην καθημερινή της πρωινή εκπομπή όσο και στη δική της καθημερινότητα, όπου φροντίζει να είναι επίσης προσεγμένη και κομψή. Η Σταματίνα έχει και κάποια δικά της κλασικά combos, στα οποία ποντάρει διαχρονικά και αν έχεις παρακολουθήσει το στυλ της, σίγουρα τα έχεις εντοπίσει και εσύ.

stamatina_tsimtsili-(1).jpg

Photo: Instagram/@stam_tsimtsili

Φυσικά, το πρώτο και το πιο αγαπημένο της είναι η mini φούστα μαζί με knee high μπότες, δηλαδή μπότες που φθάνουν μέχρι το γόνατο. Οι κόντες φούστες της Σταματίνας και τα υπέροχα, καλλίγραμμα πόδια της είναι το σήμα κατατεθέν της, μαζί με τα μακριά, καστανά μαλλιά της που δεν έχει αλλάξει ποτέ μέχρι τώρα. Τις τελευταίες μέρες μας έδωσε δύο προτάσεις με mini φούστα και μπότες, που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση.

Η Βίκυ Καγιά έκανε το δικό της night out με το πιο κομψό βραδινό look του χειμώνα

Mini φούστα και μπότες: Το απόλυτο combo του μήνα.

Τώρα που διανύουμε την πιο κρύα περίοδο για τη χώρα μας, το να φορέσεις μία κοντή φούστα δεν είναι σίγουρα μέσα στις καθημερινές μας επιλογές. Αν, όμως, τη συνδυάσεις έξυπνα με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες που φθάνουν μέχρι το γόνατο, τότε μπορείς αμέσως μαζί με ένα ωραίο μάλλινο καλσόν να δημιουργήσεις ένα all day look, με έμπνευση από τα σύνολα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/C2weUMnMTpN/

Σε ένα από τα τελευταία της outfits έκανε ένα ιδιαίτερο σύνολο, όπου συνδύασε μια φούστα σε σκούρο καφέ με μαύρες μπότες και απέδειξε ότι τα στυλιστικά δεν ισχύουν πια. Ολοκλήρωσε το look με ένα μωβ, σατέν πουκάμισο. Στη δεύτερη εμφάνισή της με mini φούστα παρέδωσε μαθήματα στυλ, όταν για τη girly κλος φούστα της επέλεξε ένα ζευγάρι slouchy μπότες με statement σχέδιο, που έκαναν την απόλυτη ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/C2hhp4hMkd5/