Η Σίσσυ Χρηστίδου με total black look βρήκε το τέλειο κοστούμι για κάθε γυναίκα

Η Σίσσυ Χρηστίδου με total black look βρήκε το τέλειο κοστούμι για κάθε γυναίκα
Photo: NDP Photo Agency

Tο ολόμαυρο look με ένα παντελόνι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας είχε κάνει μια μεγάλη έκπληξη μέσα στο Φεβρουάριο, αφού εμφανίστηκε με δύο κόκκινα looks, λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ένα με denim παντελόνι και ένα off shoulder κόκκινο top, ενώ το δεύτερο σε total red, με παντελόνι και μπλούζα στο πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν, το οποίο δεν φοράμε φυσικά μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Και ενώ η επιστορφή στο χρώμα δηλώνει σίγουρα πολλά για την ψυχολογία της και την αυτοπεποίθηση που νιώθει αυτή την περίοδο. Γιατί οι πειραματισμοί μας ανανεώνουν και δίνουν μια ευχάριστη νότα στα καθημερινά μας outfits.

https://www.instagram.com/p/C3LNNuGIgsk/

Όσο, όμως, και αν πειραματιστούμε, πάντα θα επιστρέφουμε στα κλασικά και αγαπημένα μας χρώματα, τα basics δηλαδή. Και ο βασιλιάς των basics είναι εννοείται το μαύρο. Η Σίσσυ Χρηστίδου εμπιστεύεται συχνά το συγκεκριμένο χρώμα, προχωρώντας το ένα βήμα παραπάνω και κάνοντας ένα total black looks. Αυτό έκανε και στην πρόσφατη έξοδό της μέσα στις προηγούμενες μέρες, ανακαλύπτοντας το ιδανικό παντελόνι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις στις μπότες που θα φοράμε την άνοιξη

Το total black look της Σίσσυς Χρηστίδου που θα αντιγράψουμε.

Υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι στον κόσμο της μόδας. Το ότι το μαύρο κολακεύει όλες -μα όλες- τις γυναίκες δεν είναι ένας από αυτούς. Γιατί αυτό ισχύει και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι εδώ να μας το αποδείξει μέσα από ένα σύνολό της σε πρόσφατη έξοδό της, όπου την είδαμε με ένα total black σύνολο με κοστούμι. Ξεκινάμε με το παντελόνι της σε ψηλόμεσο shape και ίσια γραμμή εννοείται, που κολακεύει τέλεια κάθε σωματότπυο και κάνει τη σιλουέτα ελαφρώς ψηλόλιγνη.

sissy_xristidou-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Σίσσυ το συνδύασε με ένα σακάκι με σταυρωτό κούμπωμα, που είχε ιδιαίτερα κουμπιά σε στυλ νεκροκεφαλής. Από μέσα έβαλε ένα απλό πουκάμισο σε σατέν, ένα από τα πιο θηλυκά υφάσματα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ενώ το συνδύασε με μια μικρή δερμάτινη τσάντα με bronze αλυσίδα.

sissy_xristidou-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τα παπούτσια που ολοκλήρωσαν το outfit ήταν μαύρα, pointe μποτάκια, ενώ η Σίσσυ έβαλε και μια ζώνη με διακριτική αγκράφα, για να ορίσει ακόμα καλύτερα τη σιλουέτα της και να δώσει μια office style διάθεση.

sissy_xristidou-(8).jpg

Photo: NDP Photo Agency

sissy_xristidou-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency