Η Μπέττυ Μαγγίρα ψηφίζει ζακέτα για την άνοιξη -Το ίδιο και εμείς

Η Μπέττυ Μαγγίρα ψηφίζει ζακέτα για την άνοιξη -Το ίδιο και εμείς

Από τα 90s στο σήμερα η ζακέτα θα είναι πάντα η top επιλογή της άνοιξης.

Ναι, φυσικά και η άνοιξη είναι η αγαπημένη μας εποχή. Γιατί μπορεί να μιλάμε για μια μεταβατική φάση στο στυλ μας, που πολλές από εμάς δυσκολεύονται να ακολουθήσουν, αλλά παράλληλα πρέπει να σκέφτεσαι ότι μόνο την άνοιξη μπορεί μια γυναίκα να πειραματιστεί τόσο με το στυλ της. Γιατί την άνοιξη όλα επιτρέπονται. Μπότες και ελαφριά υφάσματα, καμπαρντίνες και πολύχρωμα πλεκτά, florals και ρίγες, όλα μαζί σε ένα άκρως ενδιαφέρον mix and match.

https://www.instagram.com/p/C3NWRGNMZQM/

Και μιας και μιλάμε για πλεκτά να πούμε ότι το 2024 και ειδικά μέσα στην άνοιξη, τα knitwears θα είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο στο street style της πόλης. Και όταν μιλάμε για πλεκτά δεν εννοούμε τα οποιαδήποτε πλεκτά αλλά τα 90s inspired knitwears που θα βλέπουμε παντού στο feed μας αλλά και στους δρόμους της πόλης. Αναμεσά τους και ένα item που έχουμε ταυτίσει με την καταπίεση της Ελληνίδας μάνας, αλλά τώρα πια είναι must της γκαρνταρόμπας μας. Η ζακέτα. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δύο σύνολα με πλεκτή ζακέτα μέσα στις τελευταίες μέρες και μας δείχνει πώς θα την φορέσει εκείνη μέσα στην άνοιξη. Το inspo είναι φανταστικό, πάμε να το ακολουθήσουμε.

https://www.instagram.com/reel/C3r_KsvsMER/

PFW: Οι Christian Dior και Saint Laurent έκαναν την πρεμιέρα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Μπέττυ Μαγγίρα: Η iconic ζακέτα που επιλέγει για την άνοιξη.

Αν και μιλάμε για μια γυναίκα με πηγαίο και έντονο χιούμορ, το στυλ της Μπέττυς Μαγγίρα κινείται στα όρια του preppy chic. Είναι πάντα sexy και θηλυκή ενώ επίσης επιλέγει τα πιο ενημερωμένα outfits για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 αλλά και για την καθημερινότητά της. Σε δύο από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της το Σαββατοκύριακο επέλεξε μία πλεκτή cropped ζακέτα για να ολοκληρώσει τα σύνολά της. Η cropped, ριγέ ζακέτα με το κορδόνι στο στήθος συμπλήρωσε ένα look με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και είχε ξεκάθαρο 90s vibe.

Ενώ στη δεύτερη περίπτωση επέλεξε μια κοντή επίσης ζακέτα σε μαύρο/κόκκινο πιέ ντε πουλ, για να συνδυάσει τη midi, pencil φούστα της. Μια μεγάλη μαύρη ζώνη με αγκράφα τόνισε ακόμη περισσότερο τη μέση της. Η cropped ζακέτα είναι σίγουρα μία επιλογή που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη, no matter what. Κάντο όπως η Μπέττυ.